Teava rotunda zincata – Mesteru Manole iti sare in ajutor in mod profesionist

Ce trebuie sa stii despre teava rotunda zincata

Acest element numit teava rotunda zincata este un produs realizat din materii prime de fier. Apartine categoriei materialelor de constructie si este utilizat in echipamente care implica transportul fluidelor si al gazelor necorozive. Este special conceput pentru sarcinile de mai sus. Exista diverse caracteristici speciale in acest proces. Acesta este motivul pentru care tuburile rotunde sunt una dintre cele mai bune solutii pentru instalare.

Unde o poti utiliza in proiectele de top – vezi ce te sfatuiesc mesterii

Acest material de tip teava rotunda zincata este utilizat in diverse domenii, de la industrie la uz civil si chiar in agricultura. Prin urmare, expertii folosesc tevi rotunde zincate pentru a realiza reteaua de transport a apei calde si reci, precum si transportul agentilor de transfer de caldura a caror presiune nu depaseste 50 de bari. In plus, acest material poate fi utilizat si la constructia sistemelor de aer conditionat si a stingatoarelor si poate fi utilizat si la constructia balustradelor de structura metalica sau a stalpilor de gard.
teava rotunda zincata
Avand in vedere ca principala calitate a acestui material este un strat protector de zinc, este clar ca trebuie protejat. Prin urmare, pentru a va bucura de toate calitatile teava rotunda zincata, expertii recomanda ca aceasta sa fie utilizata in proiect impreuna cu restul materialului numai in timpul procesului de filetare, nu in timpul procesului de sudare. In timpul procesului de sudare, stratul protector de zinc va fi distrus pe intreaga lungime a liniei de sudare (inclusiv intern si extern). Daca este necesara sudarea, se recomanda aplicarea de vopsea bogata in zinc pe conducta rotunda zincata. Acest lucru se poate face doar extern, motiv pentru care nu se recomanda sudarea tevilor rotunde zincate!

Avantaje de  mentionat – iata ce trebuie sa stii neaparat

Ca element de baza, trebuie sa stiti mai intai ca, indiferent daca vorbim despre coduri de colt din aluminiu sau despre orice alte materiale de constructie realizate din acest metal, acestea au performante si durabilitate excelente.

Greutatea utila in proiectele de constructii este de trei ori mai usoara decat fierul obisnuit. Cu toate acestea, puteti crede sau nu ca este mai flexibil si mai durabil decat produsele din fier. In plus, este un bun conductor electric si este compatibil cu orice alte aliaje care formeaza metal.

Alege Mesteru Manole – aliatul in proiectele de succes!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Teava rotunda zincata – Mesteru Manole iti sare in ajutor in mod profesionist