Te tratezi si te recuperezi cu ajutorul ozonoterapiei!

Utilizata de mai bine de un secol, ozonoterapia este considerata una dintre cele mai eficente metode pentru tratarea bolilor reumatice si sindroamelor dureroase. Terapia cu ozon se bazeaza pe principalel proprietati ale ozonului: antibacteriane, antifungice, antivirale, antiinflamatorii si imunomodulatorii, de reglare sistemica a homeostazei in organism si de optimizare a functiei organelor si a sistemelor de organe. La Vraja Marii, procedura de ozonoterapie din Eforie este recomandata in cazul mai multor afectiuni degenerative si reumatice, al unor boli vasculare si neurologice, in cazul unor infectii bacteriene, virale sau fungice, dar si in cosmetica si dermatologie.

Ozonoterapia este considerata leacul minune pentru sute de afectiuni, de aceea este si abordata din ce in ce mai mult de specialistii Vraja Marii. Cu ajutorul acestui tip de tratament bazat pe un amestec de oxigen si ozon are loc stimularea regenerarii organice la nivel celular, totodata are loc eliminarea toxinelor acumulate in interiorul corpului, reducerea inflamatiilor, reglarea PH-ul si imbunatatirea circulatiei sanguine.

Baza de tratament din Eforie Sud, Vraja Marii recomanda ozonoterapia pentru cresterea imunitatii organismului. In cadrul spitalului se pot face infiltratii subcutanate, intramusculare, intraarticulare, autohemoterapie mica si autohemoterapie mare, doar la recomandarea medicului specialist si in functie de fiecare afectiune in parte. Te asteptam la Vraja Marii, Eforie Sud sa te recuperezi, sa te tratezi, sa te relaxezi si sa te simti bine intr-un cadru placut, in care se respecta normele de distantare sociala.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Te tratezi si te recuperezi cu ajutorul ozonoterapiei!