Tarziu, in noapte…

Noapte inalta de vara, parfumata cu aroma de tei, crini si trandafiri. Firele de cer se impletesc cu licuricii stelelor. Cade o stea din inaltul cerului, de parca este gata sa coboare pe crestetul meu, sa mi se stinga in par.

“Cade o stea, moare un om”, spunea ganditoare bunica. Cad stelele si este miezul noptii si eu nu pot sa dorm. Ma framanta mii de ganduri.

In mod sigur ca la ora asta pe glob mor mii de oameni. Si in tara noastra mor cateva zeci sau sute. Ce fac familiile lor, cand in casa sau apartamentul lor, la miezul noptii, moare cineva?

La cine apeleaza ele dupa ajutor, cand doarme o lume sub cerul instelat?

Cum la cine, cand si la noi in cartier exista firme de servicii funerare?

Prin intermediul unui click sau al unui telefon, dupa semnarea contractului ei se ocupa de tot, iar apartinatorii nu au altceva de facut decat sa isi jeleasca mortul si sa se pregateasca sufleteste sa accepte despartirea definitiva de el. Spun unii ca este viata dupa moarte, dar tot ce vezi atunci este sicriul cu trupul neinsufletit, crucea inscriptionata, lumanarile si aranjamentele florale, in rest nimic.

El nu mai vede si nu mai aude si lipsa lui se resimte cumplit de dureros.

E o liniste apasatoare in jur, mai ales, cand iti vin in minte astfel de lucruri. E ora 24, 30.

Daca moare cineva in acest moment, cine ii va prelua corpul neinsufletit sa il pregateasca de inmormantare?

Deschid laptopul si caut servicii funerare non stop Aflu ca firma care le ofera are o experienta de 20 de ani si ca toti clientii, adica familiile indoliate, fiindca beneficiarul direct nu isi mai poate da cu parerea, au fost multumite.

Tot ce fac ei, fac repede si bine. Echipa se sincronizeaza perfect, iar coordonatorul imparte cu atentie sarcinile, astfel ca pana la ziua inmormantarii:

-decedatul sa stea aranjat in sicriu, dupa ce a fost toaletat cu grija, imbalsamat si imbracat elegant

-actele necesare inhumarii legale sa fi scoase la timp

-capela si biserica sa fi rezervate si aranjate

-aranjamentele florale alese cu grija

-masinile funerare dotate cu frig, pregatite.

Tarziu, in noapte, daca afli vestea trista ca ai pierdut pe cineva drag, firma de servicii funerare prezentata mai sus, este alaturi de tine.

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro