TAROM introduce trei curse noi

Cele trei curse oferite de Tarom cu plecare din Bucuresti si Cluj Napoca au ca si destinatie Valencia, Madrid si Bologna.

Bucureşti ( OTP)- Valencia ( VLC) şi retur, cu plecare din Bucureşti, de pe Aeroportul International Henri Coandă, în fiecare zi de luni,miercuri, vineri şi sâmbătă a fiecărei săptămâni. Oferta specială, dus- întors, pentru acest tronson este de 99 de Euro fără taxe.

Cluj-Napoca ( CLJ)- Madrid ( MAD) şi retur, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj- Napoca, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri a fiecărei săptămâni. Oferta specială, dus- întors, pentru acest tronson este de 99 de Euro fără taxe.

Cluj- Napoca ( CLJ)- Bologna ( BLQ) şi retur cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj- Napoca, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri a fiecărei săptămâni. Oferta specială, dus- întors, pentru acest tronson este de 79 de Euro fără taxe.

Toate biletele care fac obiectul acestor oferte pot fi achiziţionate până la data de 30 aprilie 2007 şi pot fi folosite, în ceea ce priveşte returul, până la data de 31 mai 2007, inclusiv.