Tarja Turunen la Rock FM: Sunt o mama foarte puternica

aprilie 11, 2013

Tarja Turunen si Mike Terrana au fost miercuri invitati speciali in studioul Rock FM. Cei doi artisti au raspuns la intrebarile lui Alin Dinca si i-au invitat pe fani la concertul pe care il vor sustine joi seara, la Sala Palatului din Capitala.

Despartirea de Nightwish a fost un lucru bun pentru propria cariera, a declarat artista in direct la Rock FM. „Este incredibil ca pot sa cant propriile mele cantece, sa-mi pot compune cantecele”, a spus ea.

„Sunt o mama foarte puternica. Trebuie sa fiu, deoarece copilul meu va fi un copil care merge in turnee rock. Este extraordinar sa fii mama, sa-ti vezi copilul cum creste. Suntem o familie foarte fericita”, a marturisit soprana finlandeza.

„Imi place sa pregatesc un mic dejun sanatos pentru intreaga familie. Îmi place sa gatesc. Merg la sala de gimnastica, alerg zilnic si am grija de copil. Chiar daca stau acasa, muncesc intr-un fel sau altul. Și imi place sa fac curat”, a mai povestit Tarja, dupa ce a fost intrebata cum arata o zi obisnuita din viata ei.

„Mama a fost si va ramane un model. A fost o persoana extraordinara si ii facea pe toti cei din jurul ei fericiti. În muzica, insa, nu a existat niciun model. Îl ador pe Peter Gabriel, dar asta e tot ce pot spune”, a declarat soprana.

Mike Terrana le-a marturisit ascultatorilor Rock FM ca admira nenumarati tobosari, printre care se numara John Bonham (Led Zeppelin), Keith Moon (The Who), Ginger Baker (Cream) sau Tommy Aldridge. „Muzicianul meu preferat este Jaco Pastorius”, a spus el.

„Vom canta multa muzica clasica, cover-uri rock si voi face ceva ce nu m-ati mai vazut facand niciodata”, a declarat Tarja despre concertul pe care il va sustine joi la Sala Palatului. Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul „Beauty and the Beat”.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro