Tarife mai avantajoase pentru BlackBerry de la Vodafone

Vodafone Romania anunta ca solutia BlackBerry este disponibila si pe telefoanele Nokia E61 si, in curand, Nokia 9300i, precum si pe noul terminal BlackBerry 8700v, personalizat pentru Vodafone. In plus, Vodafone Romania ofera clientilor sai noi pachete mai avantajoase pentru solutia BlackBerry, cu preturi incepand de la 18 USD pe luna.

„Ne bucuram sa facem solutia BlackBerry accesibila pentru cat mai multi utilizatori din Romania, prin oferirea de noi pachete avantajoase, adaptate tuturor cerintelor de comunicare. In acelasi timp, punem la dispozitia clientilor nostri, pentru prima data in Romania, solutia BlackBerry de la Vodafone pe doua noi modele de telefoane mobile. Vom continua sa ne diversificam ofertele si portofoliul de servicii si produse, pentru a face fata nevoii crescande a utilizatorilor romani, de a avea la dispozitie solutii performante de comunicatii, oriunde si oricand”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
Clientii Vodafone Romania pot beneficia acum de un nou serviciu – BlackBerry Business Solution – disponibil pe telefonul mobil Nokia E61 si, in curand, si pe telefonul mobil Nokia 9300i.
Oferta BlackBerry Business Solution este disponibila clientilor Vodafone Romania cu doua optiuni: BlackBerry 5MB, pentru nevoi de comunicare de baza, si BlackBerry National Unlimited, cu pana la 15MB inclusi, pentru nevoi extinse de comunicare. Abonamentul lunar pentru BlackBerry 5MB este 18USD, iar pentru BlackBerry National Unlimited – 24 USD. Traficul suplimentar este taxat cu 0.30 USD/MB.
Serviciile BlackBerry Enterprise si BlackBerry Internet, oferite de Vodafone din decembrie 2005, sunt acum disponibile si pe noul terminal BlackBerry 8700v. Clientii pot alege, pentru oricare dintre aceste doua servicii, una din optiunile BlackBerry 5MB sau BlackBerry National Unlimited.
BlackBerry ofera oamenilor de afaceri aflati in miscare posibilitatea de a de a se afla in legatura permanenta cu partenerii de afaceri si colegii de la birou. Mesajele care sosesc in contul de e-mail de la birou vor fi transmise automat catre terminal. Toate mesajele trimise, primite, retransmise sau carora li s-a raspuns de pe terminal sunt sincronizate wireless, in mod automat, cu contul de e-mail al utilizatorului de la birou. Solutia BlackBerry le permite clientilor sa navigheze pe Internet, sa efectueze apeluri de voce sau sa trimita si sa primeasca mesaje scrise.
Cu solutia BlackBerry, clientii Vodafone Romania pot vizualiza documente atasate din e-mail cum ar fi fotografiile, prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel sau Adobe Acrobat. Clientii pot utiliza de terminalele BlackBerry pentru a-si organiza de la distanta programarile si contactele si pentru a seta alarme pentru intalniri.
Solutia BlackBerry poate fi utilizata de clientii Vodafine Romania si in strainatate. Vodafone Romania are acorduri de roaming prin GPRS cu 89 de operatori din 47 de tari.
Noua oferta BlackBerry este disponibila in magazinele Vodafone Romania sau prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania. Pentru detalii suplimentare, vizitati www.vodafone.ro.
Solutia BlackBerry este furnizata de catre Research In Motion (RIM).