Tarife hoteliere la jumatate pentru turistii blocati din cauza vremii

Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, a precizat: "Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a facut apel catre toti hotelierii din Romania sa reduca tarifele cu 50% pentru turistii blocati in diverse orase sau statiuni din cauza vremii nefavorabile si sa le acorde acestora masa si ceai gratuite".

 

Astfel, o parte dintre hotelurile din Bucuresti, Timisoara sau Cluj au acceptat sa reduca preturile la jumatate pentru turistii blocati din cauza vremii nefavorabile.

"Sunt turisti ramasi in hotelurile din Bucuresti, de exemplu, si ale caror zboruri spre diverse destinatii s-au anulat, sunt unii care s-au cazat in Capitala si veneau dinspre Cluj, in drum spre Constanta, sau sunt oameni care au ramas in statiuni si n-au mai putut pleca, pentru ca o parte din drumuri au fost inchise. Din acest motiv, acum gradul de ocupare al hotelurilor este mult mai mare ca de obicei, dar nu vrem sa profitam de acest lucru", a mai adaugat Mohammad Murad, potrivit Mediafax.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro