Targul pentru copii KIDEX 2006

In perioada 31 Mai – 4 Iunie, la Complexul Expozitional ROMEXPO – Bucuresti, Pavilionul 2, va avea loc targul pentru copii KIDEX.

Organizat sub sloganul ‘Afla de la cei mai buni medici – numai la KIDEX!’, targul va aborda in acest an o noua tematica dedicata femeilor gravide. Pe parcursul celor cinci zile de desfasurare a evenimentului vor avea loc numeroase seminarii si prezentari cu scopul de a raspunde nevoii de informare a viitoarelor si tinerelor mamici in materie de nastere, crestere si educare a copilului. Printre temele tratate se numara : Conduita in timpul travaliului si nasterii, Nasterea in apa, Alaptarea si rolul ei in dezvoltarea ulterioara a copilului, Gimnastica gravidei si exercitiile de respiratie, rol estential in pregatire pentru nastere, Programul de vaccinari –alternative de vaccinare etc.

La targ, copiii si mamicile se vor intalni si cu personajele de poveste preferate, vor putea participa la prezentari de moda dedicate special acestora, la spectacole, concursuri de cantece, tombole si seminarii sustinute de consilieri, psihologi si psihoterapeuti, medici specialisti in neonatologie.

Pentru editia din acesta vara au confirmat deja participarea firme ce ofera produse si servicii pentru ingrijirea sanatatii, centre de pregatire pentru nastere, centre de recuperare dupa nastere, vestimentatie pentru gravide, articole de imbracaminte pentru copii, puericultura mare si mica, agentii baby-sitting, alimente, jocuri si jucarii, firme de asigurari, mobilier si accesorii (decoratiuni) pentru camera copilului, presa pentru copii, spatii de joaca, magazine on-line, gradinite etc.

mai multe detalii pe www.kidex.ro