TARGUL INTERNATIONAL BRASOV / Centrul expozitiilor din centrul tarii!

Va invitam sa participati la TRAGUL INTERNATIONAL BRASOV 2005 care va avea loc la Sala Sporturilor din Brasov in perioada 14-17 septembrie 2005. Dupa 9 editii care au consacrat manifestarea ca cel mai important eveniment expozitional general din zona centrala a tarii, avem placerea de a va anunta aparitia a inca doua manifestari conexe: SALONUL FINANCIAR BRASOV 2005 si SALONUL CONSTRUCTORILOR DE AUTOMOBILE DIN ROMANIA (partener de specialitate ACAROM).

S.C. Expocenter srl, firma organizatoare, invita pe toti cei interesati sa participe la cea de-a X-a ediţie a TARGULUI INTERNATIONAL BRASOV unde peste 100 de firme din ţara şi strainatate (Ungaria, Slovacia, Polonia, etc.) au confirmat prezenta la manifestarea. Programul va fi completat cu seminarii de specialitate si intalniri ale oamenilor de afaceri interesati de potentialul extraordinar al zonei.
Experienţa organizatorilor şi a partenerilor tradiţionali: ITDH, Fundatia Uj Keszfogas, Romanian Trade Promotion Center, International Trade Center şi Camera de Comerţ şi Industrie Brasov, oferă garanţia unui eveniment memorabil pentru toţi cei interesaţi, expozanţi şi vizitatori.