Targ de job-uri pentru vorbitorii de limba franceza

In perioada 13-14 septembrie, Franco-Jobs va organiza ce-a de-a doua editie a evenimentului „Forum de l’emploi francophone”, un eveniment de cariere destinat persoanelor active cu experienta si tinerilor in cautarea unui job. Evenimentul va avea loc intr-un cadru relaxant dar profesionist la Hotelul Minerva din Bucuresti.

Companii, agentii de recrutare si interim precum si structuri francophone din domeniul public administrativ si de invatamant sunt invitate sa participe la singurul eveniment de anul acesta al comunitatii francophone Romania, avand ca si subiect recrutarea.

Scop si Obiective

Prin acest proiect, Franco-Jobs urmareste conectarea francofonilor activi pe piata muncii cu acei angajatori care ofera oportunitati de cariera intr-un mediu francofon fie in tara, fie in strainatate. Franco-Jobs sprijina candidatii cu un nivel bun de limba franceza, indiferent de profilul acestora, in efortul lor de a gasi oferte profesionale atractive si sustine companiile din Romania si din tarile francophone in procesul de recrutare de candidati cu un potential profesional ce merita valorificat.

Acces candidati

Evenimentul este deschis tuturor candidatilor vorbitori de limba franceza in cautare de oportunitati de cariera, stagii sau burse in companii francofone.

Printre domeniile de activitate vizate se numara :

Finante/Asigurari/Audit/Banci/Consultanta/Investitii Auto/Energie/Industrie/Servicii/Transporturi/ Agricultura

IT/Telecom/Inginerie/Hardware/Software/ Marketing/Media/PR/ Servicii clienti

Oportunitatii pentru angajatori

Companii, agentii de recrutare si interim precum si structuri francophone din domeniul public administrativ si de invatamant sunt invitate sa participe la singurul eveniment de anul acesta al comunitatii francophone Romania, avand ca si subiect recrutarea.

Sunt invitate la eveniment toate companiile dornice sa recruteze in prezent sau pe viitor studenti si candidati experimentati pentru echipele lor. Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, reprezentantii companiilor vor avea ocazia sa-i cunoasca indeaproape la un pre-interviu pe candidati, sa le prezinte structura companiei, proiectele si programele de recrutare, sa discute contracte de colaborare cu acestia si, de ce nu, sa reprezinte cu succes renumele companiilor lor ca angajatori activi pe piata.

Ofertele de cariera ale companiilor participante vor fi promovate pe site-ul Franco-Jobs.com si pe retelele sociale inainte, in timpul si dupa eveniment, iar candidatii se vor prezenta la forum cunoscand din timp oportunitatile existente. In plus companiile vor fi la curent cu punctajul obtinut de catre candidati la testul de limba franceza pe care acestia il vor trece la inscriere, si care va fi la dispozitia recrutorilor in « Ghidul expozantului » la sectiunea « Candidat en or ».

Partenerii evenimentului :

Ambasada Frantei, Institutul Francez, Lectoratul Francez, Ubifrance, Campus France, AUF, OIF, Wallonie Bruxelles, ASAFF, Mediateca Fils, Asociatia Appel, Asociatia Recrutorilor din Romania