Tablete si laptopuri Lenovo, printre cele mai performante de pe piata romaneasca

mai 31, 2019

Tabletele Lenovo, deși au intrat mai târziu pe piața autohtonă, au devenit rapid extrem de cunoscute și de populare în rândul utilizatorilor în căutare de performanță și inovații. Lenovo are în acest moment pe piață mai multe modele de telefoane și tablete cu specificații foarte bune și preturi extrem de atractive. Calitatea acestora este peste medie iar optimizările sunt foarte bune, precum vei obsera la o scurtă analiză a produselor Lenovo.

 

O mulțime de persoane aleg Lenovo, atât datorită gamei extinse de produse, ce cuprinde modele potrivite pentru toate tipurile de utilizatori, cât și pentru prețurile accesibile și durabilitatea caracteristică produsele acestui brand. Tabletele Lenovo se împart în două mari categorii: ThinkPad și Lenovo. Cand vine vorba despre laptopuri Lenovo, preturile au inceput sa mai scada, exista multe oferte la laptop Lenovo chiar si pe eMag, dar si in marile magazine clasice.

 

Din colecția ThinkPad fac parte modelele X1 si ThinkPad 10. În colecția Lenovo veți întâlni gama Yoga, seria A si seria S. Din seria Lenovo Yoga fac parte modelele Tab 3 Pro 10 și Tab 3 10 cu o diagonală de 10.1 inchi și Tab 3 8 cu o diagonală de 8 inchi, ambele cu o cameră puternică, care se rotește și care are capacități multimedia superioare față de alte modele din aceeași gamă de preț.

 

În plus, un alt punct forte pentru Lenovo este că dispune de o gamă largă de produse, cu sisteme de operare Android și Windows, care se adaptează perfect nevoilor fiecărui utilizator. Produsele Lenovo dispun de camere performante, care pot înlocui cu succes un aparat professional și sunt compatibile cu tastaturi detașabile, astfel încât poți să ai un laptop și o tabletă în acelasi timp! De asemenea, un avantaj extrem de important pentru cei care fac prezentări Powerpoint frecvent este că Lenovo oferă modelul Yoga Tab 3 Pro10, cu videoproiector încorporat. Tinand cont de aceste aspecte, vei putea sorta cu ușurință printre modelele disponibile.

 

Lenovo IdeaTab 2 A8-50 se numără printre cele mai apreciate modele de tablete, având un procesor intel performant Quad-Core, cu o viteză de 1,3 GHz, cu memorie de tip LPDDR3 și 1 GB de RAM. Capacitatea internă de stocare a produsului este de 16 GB, ce poate fi extinsă până la 32 GB, cu ajutorul unui card de memorie micro SD.

 

Daca dorești să achiziționezi o tabletă extrem de performantă, recomandarea noastra este modelul Lenovo Tab Yoga 2. Acest produs utilizează un procesor Intel Atom Quad-Core cu o frecvență de 1.86 GHz, ce oferă o viteză de rulare superioară altor modele din aceeași categorie.

De asemenea, tableta functionează cu ajutorul sistemului de operare Windows 8.1 și are pachetul Office 356 preinstalat, astfel încât îți oferă toate opțiunile de editare documente asemănătoare unui laptop. Din punct de vedere al realizării și redării de fișiere multimedia, Yoga Tab 2 dispune de boxe stereo, procesor audio Master Hi-Fi și sunet Dolby surround. Așadar, daca îți dorești o tabletă de foarte bună calitate, Lenovo Tab Yoga 2 este un model demn de luat în calcul!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro