Sute de tineri s-au inscris in programul Pot ajuta? initiat de MOL

In cadrul programului de responsabilitate sociala “Pot ajuta?" initiat de MOL Romania, prin intermediul caruia sunt sprijiniti tinerii sportivi de performanta, au fost depuse cereri de sponsorizare ce totalizeaza peste 260.000 de euro.
Editia de anul acesta a programului MOL “Pot ajuta?" a adunat inscrieri de la sportivi talentati din peste 30 de judete din toata tara. In topul judetelor cu cele mai multe aplicatii conduc detasat Bucuresti si Hunedoara, iar Mures, Timis si Harghita sunt urmatoarele pe lista.
Au sosit aplicatii din toate ramurile sportive: de la karate, patinaj, baschet, gimnastica ritmica, ski, judo, haltere, dans sportiv, sah, natatie, fotbal, la karting sau modelism. Majoritatea celor care au aplicat la editia din acest an au cerut sprijin pentru achizitionarea echipamentului sportiv necesar pentru practicarea sportului respectiv in conditii optime.
Aplicatiile urmeaza sa fie evaluate de catre juriul de specialitate format din: Violeta Beclea-Szekely presedinte al juriului, Simona Amanar-Tabara, Camelia Potec si Emanuel Gyenes. Rezultatele programului vor fi comunicate pe 26 septembrie pe site-ul www.molromania.ro
In cadrul celei de a doua editie a programului “Pot ajuta?" au putut aplica elevi si echipe de elevi cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani, de la scoli generale, licee si cluburi sportive scolare. Editia de anul acesta a fost lansata pe 16 mai 2007, iar tinerii au avut la dispozitie sa trimita aplicatiile pana pe 18 iulie, data postei.
Pentru mai multe detalii vizitati www.molromania.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro