Surpriza unui parinte pentru fiul sau bolnav in faza terminala

Filmuletul postat pe YouTube de Mike Wilson a devenit rapid viral, multi dintre cei care l-au vizualizat ramanand impresionati. Unii comentatori l-au numit chiar pe Mike „cel mai bun tata al secolului”.

Pentru a transforma aniversarea de 5 ani a fiului sau Jaden intr-un moment cu adevarat special, barbatul, practicant de parkour, s-a costumat in Spider-Man, super-eroul preferat al copilului, si a „aterizat” de pe acoperisul casei chiar in fata baiatului, ramas fara cuvinte.

Mike a imitat pana in cele mai mici detalii gesturile si limbajul Omului-Paianjen, iar Jaden, fara sa-si dea seama ce se intampla, a intrat in jocul lui. Baietelul a fost atat de impresionat incat nici nu a mai reusit sa-i spuna lui Spider-Man cati ani implineste, in schimb, i-a aratat acestuia o mana cu cele cinci degete ridicate.

Jaden sufera de o forma grava de tumora cerebrala de gradul IV, ceea ce inseamna, potrivit estimarilor medicilor, ca nu mai are decat un an de trait. Cu toate acestea, parintii raman in continuare optimisti si spera ca, printr-o minune, copilul sa-si revina. „Pretuim fiecare clipa din prezent si suntem alaturi de el in lupta impotriva bolii; in plus, acum il are si pe Spider-Man, care va avea grija de el”, a declarat tatal baiatului.

Sursa: Metro