Suporterii LA Galaxy se revolta impotriva lui Beckham

Suporterii echipei americane LA Galaxy, in frunte cu seful galeriei Rick Cordillo sunt foarte revoltati impotriva lui David Becham. Acestia il acuza pe starul englez ca este preocupat mai mult de aparitiile publice decat de fotbal si ca isi petrece mai mult timp pe covorul rosu decat pe gazon, informeaza metro.co.uk.
Rebeliunea fanilor a fost provocata de rezultatele slabe ale echipei care ocupa un loc foarte prost in clasament. La aceste rezultate a contribuit decisiv si prestatia nesatisfacatoare a lui Beckham de la care se astepta sa fie o masina de goluri. In schimb fotbalistul a reusit doar o singura data sa trimita mingea in ate pe tot parcursul sezonului. Fanii revoltati acuza faptul ca David Beckham nu-si merita banii.
Conducerea clubului vine in apararea jucatorului si dezminte acuzatiile suporterilor. Managerul LA Galaxy spune ca Beckham este un sportiv serios, este disciplinat la antrenamente si nu intarzie niciodata. Ceea ce face in timpul sau liber nu se reflecta in activitatea sportiva.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro