Supliment bizar pentru muschi: Culturistii cumpara la suprapret lapte matern pe internet

Culturistii sunt bine cunoscuti pentru cautarea de metode noi de a-si mari muschii, consumand de la tablete cu proteine la steroizi - dar laptele matern este cel mai nou produs pe lista de meniu. Studiile recente arata ca in ultimul timp culturistii folosesc ca si supliment pentru muschii lor, laptele matern pe care il procura prin intermediul internetului in schimbul unor mari sume de bani.
Se pare ca o sticluta cu lapte matern costa mai mult de 6 lire. Cu toate acestea persoanele dornice sa-si imbunatateasca aspectul fizic sunt dispusi sa plateasca oricat pentru indeplinirea visului lor.

Fostul culturist Brett Schoenfeld, profesor asistent in stiinta sportului in cadrul CUNY Lehman College din New York City spune ca sunt persoane care cumpara in prezent aceasta substanta doar cu acest scop.

"Nu este comun, dar eu am oameni cunoscuti care au facut acest lucru", a spus el. "Este cu siguranta un subiect dezbatut pe forumurile de culturism de pe Internet."

Dr. Jacques Moritz din New York, a declarat pentru ABC News ca nu este "nimic special in laptele matern, care sa produca la adulti castigarea masei musculare", dar acest lucru nu pare sa impiedice culturistii sa-l utilizeze.

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro