Super Mario si Luigi pentru consola Wii de la Nitendo

Bucurie mare pentru gameri mai exact, au fost lansate trei jocuri clasice in varianta Wii: Super Mario World, Vigilante si Gain Ground, ne informeaza publicatia online monstersandcritics.com.
Pasionatii de Wii care au o conexiune la internet suficient de buna pot sa-si foloseasca punctele Wii pentru a-si downloada jocurile. Fiecare joc pastreaza elemente clasice dar aduce in plus si noutati.

In Super Mario World actiunea se petrece pe taramul dinozaurilor. In timpul unei vacante, printesa Toadstool este rapita iar o vraja este imprastiata peste locuitorii insulei. Abia cand il intalnesc pe Yoshi, un dinosaur tanar, Mario si Luigi isi dau seama ca Bowser este responsabil pentru teribila intamplare. Toti Yoshi sunt prinsi in capcane, oua magice pe care Bowser le-a ascuns in sapte castele. Multe scurtaturi ascunse il ajuta pe Mario sa ajunga la castele pentru a completa 74 de zone si a le gasi pe toate 96. De asemenea, trebuie sa descoperi pana care ii da lui Mario o pelerina si care ii permite sa zboare sau floarea care impusca cu bile de foc. Jucatorii pot sa-l calareasca pe Yoshi sau chiar sa-i inghita pe adversari.

In Vigilante poti face ordine pe strazile New York-ului. Madonna este rapita de huligani si depinde de tine daca vrei sau nu sa o ajuti. Jucatorii trebuie sa se lupte pentru a ajunge pe teritoriul rapitorilor. Atacatorii sunt dotati cu tevi de fier, lanturi, pistoale si motociclete. Pentru a se apara, jucatorii pot sa loveasca cu piciorul, cu pumnul sau sa foloseasca “nunchaku”. Fiecare “arma” trebuie folosita eficient pentru a-i invinge pe atacatori si fiecare stadiu se termina daca il invingi pe seful atacatorilor care apare in final. Printer stadii se numara City Streets, Junkyard, Brooklyn Bridge si Backstreets.

In Gain Ground actiunea se petrece in secolul 31 cand stiinta si tehnologia au avansat pana in punctul in care omenirea aproape a atins perfectiunea: nu mai exista razboaie, saracie sau conflicte. Fara sa mai existe nici un pericol, oamenii par predestinati sa traiasca pentru totdeauna in armonie.
Dar daca Pamantul ar fi atacat? Intr-o astfel de lume oamenii au uitat cum sa negocieze cu problemele si conflictele pierzandu-si complet instinctele de supravietuire. Ca raspuns la aceasta situatie, United Earth Government a creat sistemul Gain Ground, un simulator de razboi care i-ar putea ajuta pe oameni sa-si recastige instinctele de supravietuire. Greselile teribile facute in constructia sistemului a facut insa ca acesti creatori sa devina prizonierii propriei creatii. Ramane in puterea gamerilor si a doi insotitori curajosi sa intre in sistem, sa-i salveze pe oameni si apoi sa distruga sistemul. Bataliile au loc in diferite perioade ale istoriei pe masura ce acestia isi recapata instinctele de supravietuire. (atitudinea.ro)