Suntem Mobile Ready?

iulie 2, 2012

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc conferinta Programatica 2011 Mobile Platforms, eveniment organizat de catre Agora Group la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Alexandru Damian, Engineering Manager, Open Source Technology Center si Radu Moisan Senior Engineer, Open Source Technology Center INTEL au vorbit despre QEmu, un emulator de procesor care are doua moduri diferite de operare: emularea intregului sistem, inclusiv a imaginii complete a harddisk-ului sau emularea in modul user care permite rularea unui simplu executabil cross-compiled.

Andrei Costescu, CEO MReady, a pus accentul pe problemele cu care se confrunta dezvoltatorii de aplicatii mobile atunci cand vor sa-si lanseze produsul. Datele extrase din piata aplicatiilor mobile arata ca exista o cerere crescanda pentru download-ul aplicatiilor utile, care sa satisfaca minimum o nevoie a consumatorilor, iar din acest punct de vedere este importanta strategia pretului si alegerea platformei de dezvoltare.

In toamna acestui an Agora Group anunta organizarea unei noi editii Programatica, de aceasta data dedicata solutiilor pentru platforme Enterprise.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: Androider, Ziare.com, MyJobs.ro, Business24.ro, Hit.ro, MediaIQ, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, PR Wave si PR Wave Directory. Alti parteneri: Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Aflati mai multe detalii despre Programatica 2012 la www.programatica.ro .
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro