Suna.ro – telefonie gratuita in peste 20 de tari

una.ro lanseaza serviciile proprii de telecomunicatii cu o oferta speciala pana la data de 20 decembrie: suna gratuit in peste 20 de tari.

Incepand cu data de 10 Decembrie, romanii pot suna in strainatate la rate incepand cu 0,05 RON/minut catre Europa, America si Australia (aproximativ 1,5 eurocenti/minut). Noul serviciu de telecomunicatii oferit de Suna.ro poate fi folosit de la orice telefon fix din reteaua Romtelecom sau de la orice telefon mobil. Facturarea se face la secunda dupa primul minut de convorbire.

Suna.ro este un serviciu de telefonie preplatita, care se acceseaza prin numere de telefon locale si gratuite. Creditul se cumpara online, iar plata se efectueaza in numerar la ghiseele principalelor banci din Romania sau prin transfer bancar.

Clientii pot deschide un cont online la www.suna.ro si primesc instantaneu un cod PIN, care functioneaza imediat pentru a suna gratuit in 27 de tari din lume (o lista completa a destinatiilor este disponibila aici: http://www.suna.ro/mm5/merchant.mvc?Screen=custom&Screen1=customer_promo).

Contul deschis la Suna.ro este foarte usor de folosit si ofera clientilor acces 24 de ore din 24 la:
– administrare informatii utilizator
– desfasuratorul convorbirilor
– serviciile ‘Suna fara PIN’ si ‘Acces rapid’

In urmatoarele saptamani Suna.ro va oferi clientilor sai posibilitatea sa sune de la calculator folosind orice conexiune de internet. De asemenea, Suna.ro va implementa un sistem de plati electronice de carduri Visa, Visa Electron, Maestro si Mastercard.

Pentru cei care calatoresc foarte des in strainatate, Suna.ro va introduce numere de acces in peste 40 de tari. Astfel, acelasi cont va putea fi folosit atat din Romania, cat si din strainatate, pentru a suna in tara.

Suna.ro este un serviciu de telecomunicatii oferit in Romania de SC NET CONECT SRL cu sediul in orasul Sibiu. Suna.ro face parte din reteaua internationala de telecomunicatii KeepCalling.com cu sediul in Statele Unite ale Americii. (www.suna.ro)