Succes Asigurat BCR – pachet de produse si servicii financiar-bancare destinat persoanelor fizice

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, in premiera, Pachetul de produse si servicii financiare “Succes Asigurat BCR”.

Pachetul Succes Asigurat BCR este destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv).

Pachetul financiar este compus din 3 componente obligatorii: un depozit la termen, o asigurare de viata si un card de debit
– Depozit la termen de 12 luni in lei – Succes BCR – sau depozit la termen de 12 luni in valuta – Comod BCR – constituit cu clauza de prelungire automata la scadenta
– Asigurare de viata cu risturn emisa de BCR Asigurari de Viata – in cazul producerii evenimentului asigurat, valoarea despagubirii va fi de 3 ori valoarea depozitului constituit initial (fara a se lua in calcul dobanda bonificata de banca)
– card de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro<26 emis gratuit de catre banca. In cazul in care clientul opteaza pentru Pachetul Succes Asigurat BCR, asigurarea de viata este emisa in conditii de cost avantajoase si prezinta avantajul restituirii unei sume egala cu 50% din prima anuala platita de client, in cazul in care pe perioada de constituire a depozitului la termen (12 luni) nu s-a produs evenimentul asigurat. Acest pachet financiar are si 2 componente optionale si anume: - Bill-Payment (plati facturi prin ATM) - Standing order - prin aceasta modalitatea de plata, banca platitorului executa ordine de plata la date si in sume fixate in prealabil, in baza contractului incheiat cu platitorul. Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si ulterior contractarii pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne. (BCR)