STEPDOWN CHALLENGE SINAIA 2008 a incheiat oficial sezonul de downhill

Concursul de downhill de la Sinaia, desfasurat in 3-4 octobrie si care vine in continuarea calendarului competitional din Romania, a fost o reusita pentru toti cei care au luat parte la el. STEPDOWN CHALLENGE SINAIA 08 a fost un proiect initiat de RAIDEXTREM in colaborare cu Asociatia Montana ABSOLUT OUTDOOR. Sponsorii evenimentului au fost RAIDEXTREM (Commencal), Boardzone (ANIMAL), Surmont (TREK) si Extreme Riders (Magura, Martzocchi).

Concursul a avut cateva puncte forte: 81 de concurenti (inclusiv o fata) cu varsta cuprinsa intre 14 si 41 de ani, instalatie de cronometrare cu fotocelula si afisaj electronic, astfel incat oricine putea vedea timpul realizat de fiecare rider, traseu cursiv, cu grad mediu de dificultate si vreme insorita, numai buna de dat la vale.

Startul traseului a fost dat la cota 1400 m si a avut finish-ul la gondola-plecare. Inainte de inceperea concursului fiecare concurent a avut timp pentru cateva ture de incalzire. Concursul a avut 2 etape: calificari si finala, iar la sfarsitul finalei, castigatorii, juniori si seniori, au primit premiile promise, in cadrul unei ceremonii mai putin formale, alaturi de prieteni, admiratori si competitori.

La juniori, trofeul a fost luat de Cristian Nistor, Bucuresti, locul 2, Andrei Jitariu din Bacau si locul 3 de Gabriel Giurgiu, Brasov.

La seniori Mihnea Tirca, Pucioasa, a plecat acasa cu marele trofeu si un Commencal Absolut CG 2009, iar Kinda Geza, Miercurea-Ciuc, locul 2, a luat un Commencal Absolut Max Max 2009. Locurile 3, 4 si 5 au fost obtinute in ordine de Ovidiu Seicean, Sibiu , Sorin Parau, Hateg si Andrei Subran din Azuga.

Valoarea premiilor oferite a fost de aproximativ 2500 euro si fiecare rider a primit la inscrierea in concurs un cupon de reducere de 10%, pe care il poate folosi in shop-ul RAIDEXTREM.
Prietenii de la Baritchi Advertising s-au ocupat de imaginea concursului si de fotografiile de la fata locului, iar B24 FUN si revista MBIKE vor povesti lumii despre cele intamplate.

Keep ride alive !

Pentru mai multe detalii: www.raidextrem.ro

RAIDEXTREM s-a nascut din pasiunea pentru sporturile extreme. Desi infiintata de curand, compania noastra a devenit unul dintre principalii promotori ai ciclismului montan din Romania. Suntem unici importatori si distribuitori Commencal Bikes si Saracen Cycles in Romania si promovam cu incredere brandul Animal Clothes.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro