Stelian Bujduveanu propunerea liberalilor pentru postul de viceprimar la București

Stelian Bujduveanu este oferta PNL pentru postul de viceprimar al Capitalei. El l-a învins la puncte de Cătălin Deaconscu.

„A avut loc şedinţa Biroului Politic al Municipiului Bucureşti, încă suntem într-o şedinţă cu consilierii. (...) A fost un vot secret, liber exprimat. Au fost două propuneri: Cătălin Deaconescu şi eu. S-a supus la vot şi în urma numărării voturilor a ieşit rezultatul favorabil pentru mine pentru a ocupa poziţia de candidat pentru viceprimar din partea PNL", a declarat Stelian Bujduveanu pentru Agerpres.

El a susţinut că legislaţia nu prevede un al treilea post de viceprimar.

„Din păcate, Codul Administrativ nu prevede un al treilea post de viceprimar. (...) Trebuie modificat Codul Administrativ. Astăzi nu se poate înfiinţa", a spus Bujduveanu.

El a făcut un inventar al proiectelor pe care le va susține și a vorbit de o armonizare a programului de guvernare al independentului Nicușor Dan, primarul ales al capitalei, cu programele de guvernare ale PNL și USR PLUS, formațiunile care l-au susținut. 

„Ne propunem să implementăm toate proiectele bune pentru Municipiul Bucureşti şi ne propunem în primul rând să reluăm din programul de guvernare al lui Nicuşor Dan, care este armonizat cu programul de guvernare al PNL şi cu cel al USR PLUS. În perioada următoare vom veni exact cu proiecte de hotărâre pentru a fi supuse votului în Consiliul General, vorbim aici de proiecte care au în vedere fluidizarea traficului, care se referă la rezolvarea problemei parcărilor din Municipiul Bucureşti, problema termoficării şi cred că cea mai importantă şi despre care nimeni nu vorbeşte este cum abordăm problema falimentului Primăriei, pentru că astăzi, după cum bine ştim, Primăria este îndatorată până peste cap. Avem companii municipale înfiinţate ilegal şi toate aceste lucruri trebuie aduse înapoi la normalitate. Ne propunem o primărie normală împreună cu aliaţii noştri din Consiliul General şi conduşi de primarul general, Nicuşor Dan", a spus Bujduveanu.

Bujduveanu este liderul consilierilor generali ai PNL.

 

Sursa: europalibera.org

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro