Stefan, un baietel bolnav de leucemie acuta limfoblastica, are nevoie de Oncaspar, singurul medicament care ii da o sansa la viata! Fara el, va muri…

Un baietel bolnav de leucemie acuta limfoblastica are urgent nevoie de ajutorul nostru. Internat la Institutul Fundeni Bucuresti, Stefan, un baietel in varsta de 4 ani si noua luni, a urmat timp de 6 luni un tratament intensiv cu citostatice in care parintii lui si-au pus toate sperantele, mai ales ca acesta a raspuns pozitiv la tratament. La finalul tratamentului insa, copilul a facut o reactie adversa la citostaticul administrat, medicii fiind nevoiti sa ii schimbe de urgenta tratamentul. Inlocuitorul citostaticului utilizat, Oncaspar, este insa foarte scump (aproximativ 6650 lei) si nu se gaseste in Romania, iar familia nu isi permite procurarea acestui medicament.

In cazul in care acest medicament este adus in tara prin intermediul Ministerului Sanatatii, asa cum se intampla pana acum, familia nu suporta costurile procurarii lui. Insa, in acest moment medicamentul nu poate fi adus in Romania deoarece firma importatoare, Medac, a finalizat contractul cu Ministerul Sanatatii, iar pentru reluarea contractului cu alta firma importatoare (Sigma-Tau) este nevoie de timp pentru realizarea formalitatilor necesare si pentru obtinerea autorizatiei.

Asadar, tot ce ne ramane de facut este sa apelam la bunavointa dumneavoastra pentru a-l ajuta pe acest micut sa isi continue tratamentul de care viata lui depinde in momentul de fata. Daca nu face urgent acest tratament, baietelul risca sa faca o recadere si tot chinul indurat pana acum ar fi in zadar.

Va reamintim, ca tot cu sprijinul dumneavoastra, un alt copil a fost salvat declarandu-se castigator in lupta cu aceeasi boala. Antonio, baietelul din fotografie, zambeste azi datorita bunavointei dumneavoastra! (prin intermediul dumneavoastra, Antonio – vedeti poza alaturata facuta recent intr-un parc – un alt baietel care sufera de aceeasi boala a fost salvat, iar acum poate sa zambeasca fericit ca este sanatos.)

Parintii micutului bolnav si-au pus intreaga speranta in oamenii de bine care nu vor ramane indiferenti la suferinta micutului lor. Orice suma de bani ii va asigura lui Stefan, posibilitatea continuarii tratamentului si implicit o sansa la supravietuire.
Avand in vedere situatia materiala extrem de modesta a familiei baietelului, acestia nu si-au permis sa deschida un cont bancar. Prin urmare, pentru orice donatie, puteti sa depuneti bani in contul Sanatatea Media Group, cu mentiunea “donatie pentru medicament Stefan” urmand ca extrasul de cont care sa ateste ca banii au fost folositi pentru achizitionarea si ajutorarea acestui ingeras, sa fie furnizat catre toti cei care veti dona.

Cont lei RO33RZBR0000060007370635

Titular cont: Sanatatea Media Group, administrator: Vladica Simona Maria