Statie ITP Bucuresti fara programare – unde pot face soferii inspectia tehnica?

Exista cateva statii ITP in Bucuresti unde soferii se pot prezenta fara programare, timpul de asteptare fiind minim. Programul aglomerat, timpul petrecut in trafic si sarcinile zilnice, ii impiedica pe multi sa se prezinte la o programare. Beta ITP este una dintre statiile RAR autorizate pentru aproape toate tipurile de autovehicule unde soferii pot veni inclusiv in weekend.

Beta ITP, printre singurele statii ITP din Bucuresti fara programare

Unitatea este acreditata pentru a inspecta majoritatea vehiculelor care circula pe teritoriul Romaniei, de la autoturisme, GPL/GNC, SUV 4×4 si pana la autoutilitare mai mari, mai mici de 3,5 tone si motociclete. 

Itp-ul consta de fapt intr-o verificare complexa ce cuprinde documentele de identificare ale masinii, starea motorului, franele, directia, luminile, anvelopele, emisiile poluante, aspectul exterior, etc. Este important ca in momentul prezentarii la inspectia tehnica periodica, masinile sa fie curate, in special caroseria, sasiul, ansamblurile si subansamblurile ce urmeaza sa fie controlate. In plus, anvelopele trebuie umflate la presiunea nominala.

Autovehiculele trebuie sa treaca periodic prin aceasta inspectie, valabilitatea ITP-ului fiind stabilita in functie de utilitatea masinilor respective. Spre exemplu, cele de uz personal trebuie sa refaca ITP-ul la 1-2 ani, in vreme ce masinile utilizate pentru taximetrie sau scoala de soferi trebuie sa il refaca la 6 luni pentru a se asigura ca au capacitatea de a participa la trafic in conditii de siguranta.

ITP in Bucuresti | inspectie tehnica periodica | BetaITP.ro

ITP in Bucuresti

La BetaITP, preturile practicate sunt unele dintre cele mai competitive de pe piata, clientii avand posibilitatea de a negocia contractele in cazul flotelor. Lista de preturi este disponibila pe site BetaITP.ro pentru cei care vor sa afle exact cat costa o inspectie tehnica pentru un anumit tip de masina.

Tot de pe site, soferii afla informatii utile despre documentele pe care ar trebui sa le aiba asupra lor in momentul efectuarii ITP-ului, precum si sfaturi in cazul respingerii ITP-ului sau pierderii certificatului de inmatriculare. Este important ca ITP-ul sa fie efectuat in timp util, altfel soferii risca amenzi usturatoare. Circularea pe strazile publice cu un ITP experiat este o infractiune ce se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Statie ITP Bucuresti fara programare – unde pot face soferii inspectia tehnica?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro