Start pentru inscrieri la IT&C Bowling Cup 2006

aprilie 8, 2006

Au inceput inscrierile pentru IT&C Bowling Cup 2006! Evenimentul se adreseaza exclusiv companiilor care activeaza in acest domeniu si va avea loc in perioada 9-11 mai la Play Planet, Plaza Romania. IT&C Bowling Cup este un eveniment Fara Cravata dedicat echipelor dinamice si cu spirit de competitie.

Palette Advertising va invita sa participati la IT&C Bowling Cup 2006, prima competitie de bowling adresata exclusiv domeniului IT&C. In contextul accentuarii competitiei pe piata de profil, IT&C Bowling Cup este un moment de recompensa al echipelor care de data aceasta se vor stradui sa castige cupa pentru companiile lor. Conditiile impuse pentru a participa la un eveniment Fara Cravata sunt: spiritul de echipa si de fair-play, dinamism, deschidere si desigur o tinuta „fara cravata”.
Competitia va debuta marti, 9 mai, la Play Planet, incepand cu ora 18.00. Echipa va fi formata din 4 membri. Taxa de participare pentru intreaga echipa, indiferent de faza de calificare este de 200 de euro + TVA.
Parteneri media: Radio 21, PC Magazine, Market Watch, Vivid, Cariere, Webvertise.
Pizza de la Caffe Ristorante Il Corso va asigura energia necesara pentru a invinge!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro