Spuma auto folosită pentru curățarea mașinii

Ești în căutarea unei spume auto de impact? Nu găsești niciun produs ideal pentru mașina ta care să nu lase urme? De fiecare dată când îți speli mașina, rezultatele întârzie să apară?

TipTop Selfy este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de produse auto calitative care oferă șoferilor un rezultat vizibil, o mașină impecabilă și un aspect de nou a caroseriei, toate acestea le poți avea cu spuma activă profesională.

Spălatul mașinii acasă – o idee bună/rea?

De cele mai multe ori spălarea mașinii acasă nu aduce de cât mult timp pierdut, urme vizibile și zgârieturi de care îți va părea rău. Procesul de spălare acasă dispune de mai multe dezavantaje decât avantaje, iar multe dintre ele se lasă cu defecțiuni, atât de la produsele nefondate până la lucrul făcut manual.

Spălarea cu detergenți utizilați în alte scopuri, pot înrăutăți starea mașinii personale și vei ajunge astfel să investești în refacerea caroseriei și a altor elemente esențiale, aspecte care nu sunt deloc la prețuri avantajoase.

Desigur procesul de spălare acasă îți oferă posibilitatea de zăbovi cât dorești lângă mașina ta, însă fără niciun rezultat, spălarea nu va fi cu nimic mai bună atâta timp cât produsele folosite sunt de slabă calitate .

Secretul spălătoriilor self service este în tocmai acest proces prezentat mai sus, ai posibilitatea de a-ți spăla singur propria mașină cu atenția dorită, însă vei știi că rezultatul va fi unul de impact datorită produselor de calitate care sunt oferite de către aceste servicii.

Avantajele spălătoriilor self service – spuma activă

Spălătoriile self service sunt un mediu abordat în ultima perioadă de către toți șoferi. Aceștia sunt mulțumiți de conceptul de a spăla mașina singur, pentru că poți lua parte în mod direct la rezultatul de la final. Cu toate acestea, un rezultat vizibil nu este redat de modul în care tu ca șofer îți speli mașina ci de produsele folosite în acest proces. Motiv pentru care, aceste spălătorii sunt renumite datorită produselor integrate în spălarea autoturismelor.

Siguranța oferită în cadrul spălătoriilor este redată de aceste produse auto pentru care majoritatea clienților aleg să revină. Spuma auto este cea mai importantă piesă din procedeul de curățare, motiv pentru care mulți aleg să investesc în ea. Este un produs de o calitate superioară care aduce succesul tuturor spălătoriilor dar și clienților pentru rezultatul pe care îl oferă.

Ce efecte poți avea cu spuma auto pentru mașina personală?

Atunci când ajungi cu mașina într-o spălătorie auto, cu siguranță autoturismul tău nu arată în cele mai bune condiții iar tipurile de murdărie pot varia și acapara întreaga caroserie. Dacă ieși cu ea exact cum ai intrat sau poate și mai rău, ei bine află că produsele folosite nu erau în tocmai cele potrivite.

Procesul de spălare a unei mașini trebuie realizat în profunzime, indiferent de murdăria existentă, produsul ar trebui să pătrundă cât mai mult pentru o eliminare corectă. Cu spuma activă poți avea parte de acest rezultat.

  Spuma auto profesională este deținătoare a unei compoziții puternice și concentrate, caracteristică ce îi permite să acționeze cât mai bine asupra murdăriilor și să le elimine în totalitate. Fiind o structură de impact, nu necesită folosirea unei cantități mari, acest aspect convinge de multe de ori de calitatea pe care o deține.

Un produs renumit și calitativ trebuie să ofere rezultate vizibile fără a afecta suprafața autoturismelor peste care este aplicat. Ce înseamnă asta?

O spumă de calitate nu îți va distruge în niciun fel elementele caroseriei. Substanțele din care se creează un astfel de produs nu sunt chimice și nu formează combinații puternice care pot duce la distrugerea pielelor vopsite, a plasticului sau în cel mai rău caz a cauciucurilor.

Un produs calitativ oferă un rezultat pe măsura – spuma auto

Observăm așadar, că procesul de spălare auto nu este ușor de realizat atunci când produsele nu te ajută deloc. Poți ajunge să agravezi starea mașinii dacă produsul nu corespunde cerințelor unui autoturism.

 Spuma activă profesională s-a dovedit a fi în timp unul dintre cele mai benefice produse și des folosite de către spălătorii pentru a oferi un rezultat vizibil și plăcut clienților.

Oferă un proces ideal de spălare, elimină în profunzime orice fel de murdărie, indiferent de compoziția acesteia și nu lasă reziduuri și urme. Un produs ideal pentru un rezultat pe măsua așteptărilor.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Spuma auto folosită pentru curățarea mașinii