Spuma activă pentru spălătoriile self service din București

Deții o spălătorie auto self service în București însă numărul clienților este în scădere iar profitul este tot mai mic? Atunci probabil că rezultatele pe care le oferi nu sunt conform așteptărilor. Spuma activa profesională este piesa lipsă din puzzle-ul afacerii tale.

Cum putem oferi clienților rezultate vizibile?

Ca în orice altă industrie bazată pe servicii, produsele de calitate sunt un aspect prin care ne câștigăm clientul. Oamenii investesc în propria mașină, fiind un bun pe care nu îl obții foarte ușor. Astfel, cei care iubesc să aibă o mașină curată constant vor apela la spălătoriile auto self service.

București este însă un oraș supraaglomerat de servicii de acest gen, însă nu toate reprezintă un mediu sigur pentru mașina ta. Procesul de spălare este important pentru sănătatea caroseriei mașinii sau a altor elemente, din acest motiv oamenii sunt foarte atenți cu privire la locul în care își spală autoturismul.

Dacă spălătoria ta auto nu oferă un mediu și servicii la care clientul își dorește să revină, atunci probabil că rezultatele nu sunt ceea ce își imaginau. Folosind produse auto de calitate procesul de spălare va avea un efect mai mare asupra mașinilor , vei observa acest aspect pe chipul fiecărui consumator.

Spuma auto este un reprezentant de bază a spălătoriilor self service, așadar dacă vrei să crești în cantitate și calitate, spuma activă profesională este investiția perfectă.

Spuma auto profesională – un produs ideal pentru spălătoriile self service

În cadrul spălătoriilor self service, clientul ia parte în mod direct la procesul de spălare, așadar poate observa beneficul produselor înainte de rezultatul final.  Prin acest aspect îți poți pierde clientul încă de la început.

Un produs de proastă calitate se poate observa ușor în spălătoriile self odată cu aplicarea. Mulți consumatori pierd minute întregi după aplicarea unui detergent pentru a-i oferi destul timp de acționare asupra murdăriei. Acest aspect poate fi anulat odată cu achiziționarea unui produs de prestigiu precum spuma activa.

Procesul de spălare cu această spumă auto este mult mai benefic vizibil pentru fiecare client. Încă de la început poți câștiga încrederea clienților. Cum face asta? Spuma are o compoziție densă și albă, astfel, în momentul aplicării , mașina ta este acoperită în totalitate de o plapumă albă de spumă, pătrunzând în cele mai dificile locuri.

Impactul care se creează pe mașina murdară, inspiră clientului ideea de curat, prospețime și o curățare în profunzime.

Spuma activă curăță impecabil și nu lasă urme

Odată cu aplicarea unei astfel de spume, nu se necesită un timp de acționare care să depășească câteva minute bune. Spuma auto curăță în profunzime încă din primele secunde datorită densității pe care o are. Astfel, mașina clienților poate avea parte de un proces de curățare corect în timp util.

La produsele auto de acest gen este importantă combinația sau substanța chimică pe care o deține. De foarte multe ori oameni își duc mașinile în spălătorii pentru a le curăța însă se întorc cu mici defecțiuni datorită compozițiilor chimice ale anumitor detergenți.

Spuma activă profesională este renumită pentru beneficiile pe care le aduce mașinilor. Acest tip de produs nu afectează în niciun fel caroseria și elementele componente ale acesteia. Nu lasă reziduuri și nu afectează cauciucul sau plasticul ecologic. Urmele vor fi inexistente iar mașina ta avea un aspect nou și un luciu de invidiat.

Investește în clienții tăi și folosește cele mai calitative produse pentru spălătoria ta

Pentru a obține numărul de clienți la care visezi, investește în rezultate vizibile și în produse de impact. Un furnizor cunoscut pentru calitatea produselor auto este TipTop Selfy de unde poți achiziționa orice produs dorești la un preț care să respecte raportul de calitate.

Spuma auto este importantă în procesul de curățare al spălătoriilor self service deoarece impresionează prin prospețimea și eliminarea oricărui tip de murdărie de pe caroseria mașinii tale. Nu afectează în niciun fel suprafața acesteia și îi redă culoarea din momentul achiziționării.

Oferă rezultate vizibile clienților tăi iar aceștia vor fi câștigați. Investind în produse de prestigiu și de o calitate superioară poți ajunge la profitul dorit de tine. Nimic nu este imposibil atunci când oferi servicii de încredere consumatorilor și motive de a reveni la acestea.

Spuma activă profesională – obține succesul spălătoriilor self service din București

Detalii despre Firma Selfy

Selfy este o firma din Cluj-Napoca care face vinde consumabile spalatoriilor auto. Firma Selfy vinde spuma activa auto, ceara lichida si alte produse de curatare a masinilor. Focusul firmei Selfy este B2B, insa serveste si clientii persoana fizica care comanda de pe magazinul online Selfy punct ro.

Toate comenzile includ livrarea gratuita.

Telefon comenzi: 0758342404

Nume firma: Carpet Makina SRL

Adresa web : https://selfy.ro

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Spuma activă pentru spălătoriile self service din București