Sprite Hardstyle Skateboard Session

Primul concurs din seria evenimentelor de vara marca H2O va avea loc sambata, 14 iunie 2008, in Skateparkul din Herastrau. Sprite HardStyle - skateboarding session e continuarea "upgradata" a consacratului Trick Master Skate.

Acestea fiind zise, sa vedem despre ce va fi vorba: la ora 15:00 incep inscrierile, iar pe la 16:00 incepe concursul. Vom incepe cu o proba de Best Ollie, iar cel mai inalt ollie va primi un premiu in valoare de 100 de euro.
Dupa proba de ollie, care e mai mult de incalzire, incepe in forta concursul cel mare unde se pun la bataie premii deloc de neglijat: 3000 de euro vor fi impartiti intre cei mai buni skateri. 2400 euro vor fi premii in produse C1RCA, iar 600 euro vor fi premii cash.
Concursul va fi structurat in doua probe: cea de Street, unde se va puncta o linie cat mai fluida pe traseu si la care riderii se vor intrece pentru locul 1,2 3,Best Babe si Best Youngblood.
A doua proba va fi Best Trick pe Rail, o provocare care cu siguranta va fi pe placul skaterilor.
Ca un impuls, vom avea parte de demonstratii spectaculoase ale proskaterilor germani MICHAEL ZAKEL si MAX BEINHOFER, invitati de catre H2O special pentru Sprite HardStyle Skateboarding Session si care vor asigura jurizarea contestului.
Skateparkul din Herastrau sta la dispozitia sportivilor pe toata durata zilei pentru antrenament.
Seara, la Baraka Lounge, se va organiza un After Contest Party cu ajutorul celor de la Tralala Events. Jackhammer Jesus si Sir Smackwell sunt cei care vor lua platanele in mana si vor da drumul la distractie.
Prin urmare, sambata 14 iunie in Skatepark Herastru se va desfasura Spritehardstyle Skateboarding Session pe care nu trebuie sa il ratati!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro