Spre surpriza sotiei sale, un barbat s-a ridicat din scaunul cu rotile pentru dansul mirilor

noiembrie 17, 2014

Cea mai asteptata zi din viata cuplului a culminat cu un moment pus la cale de cavalerii de onoare ai mirelui, pentru a le indeplini celor doi dorinta de a dansa impreuna la nunta lor. Prietenii mirelui au improvizat un sistem cu mai multe funii, prin care Joey sa fie ridicat si sustinut in timpul dansului.

A fost prima data cand cei doi au avut ocazia de a dansa impreuna. Joey si Michelle Johnson s-au intalnit la un concert in anul 2012 si din acel moment au simtit ca sunt predestinati unul altuia: aveau acelasi nume de familie si aceeasi data de nastere.

La patru luni dupa ce s-au cunoscut, barbatul a suferit un accident de motocicleta in urma caruia a ramas paralizat. Acest lucru nu le-a afectat insa relatia si planurile de a-si uni destinele pentru totdeauna.

Inainte de dansul mirilor, Michelle nu stia ca va avea parte de o surpriza si a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut sotul in picioare, sustinut de cavalerii de onoare. Momentul a fost unul emotionant si pentru invitati, multi dintre ei neputandu-si stapani lacrimile.

„Este incredibil sa il am din nou atat de aproape si sa ne privim ochi in ochi”, a declarat proaspata sotie dupa dans. Michelle, care este organizatoare de nunti, a mai adaugat faptul ca si-a planificat propria nunta pana in cele mai mici detalii, dar nu s-ar fi asteptat niciodata la o asemenea surpriza.

Sursa: NY Daily News

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro