Sportiv si elegant – VW Passat CC

Noul model Volkswagen Passat CC este un coupe, dar are patru usi, oferind un confort suprem combinat cu un aspect exterior dinamic si un interior spatios, fara compromis.
Caroseria a fost complet redesenata, avand acum o silueta cu linii fluide. Una din caracteristicile elementelor de design o reprezinta acoperisul panoramic din sticla, ca o prelungire naturala a parbrizului, pana in partea din spate a vehiculului, creand o vizibilitate foarte buna.
Volkswagen Passat, un succes demonstrat de mai multe decade, sta la baza primului coupe cu patru usi creat de producatorul german de autovehicule. Volkswagen Passat CC este dotat cu cele mai noi tehnologii, precum motoarele cu injectie directa de combustibil (avand puteri cuprinse intre 160 si 300 CP).
Passat CC va fi disponibil in trei versiuni de motorizare pe benzina - 1.8 TSI / 160 cp, 2.0 TFSI / 200 CP (acesta dupa lansarea europeana, care va avea loc in al doilea trimestru din 2008, si pentru pietele americane, in al patrulea trimestru) si varful de gama V6 3.6 FSI / 300 CP -si doua diesel-uri - 2.0 TDI / 140 CP si 2.0 TDI / 170 CP.
Puterea este transmisa catre rotile din fata - optional tuturor celor patru roti - prin intermediul unei cutii de viteze DSG cu sapte trepte.
Noul Passat CC este dotat cu o serie de sisteme tehnologice avansate, precum ACC Automatic Distance Control, Front Assist sau Park Assist. Cand este activat, sistemul de control al distantei franeaza sau, dupa caz, accelereaza fara interventia celui de la volan, pentru a asigura un rulaj optim, in functie de distanta fata de celelalte automobile aflate in trafic. Front Assist este un sistem menit sa evite coliziunile frontale, gratie unui radar care monitorizeaza automobilele din fata. Sistemul de asistenta la parcare poate fi activat, la randul sau, prin simpla apasare a unui buton. Noul Passat CC este primul automobil din lume care utilizeaza sistemul Lane Assist, pentru pastrarea traiectoriei pe sosea, in functie de linia de demarcatie a benzilor. In fine, mai dispune si de un nou sistem de control electronic al stabilitatii, Dynamic Drive Control.
Principalele piete unde noul Volkswagen Passat CC va fi comercializat sunt cele Nord Americane, Europa de Vest si Japonia. Passat CC, construit la uzina din Emden, Germania, va fi lansat initial in Europa in cel de-a doua jumatatea a anului 2008, urmand apoi SUA si Canada, iar mai tarziu Japonia.
Noul Volkswagen Passat CC a fost prezentat publicului in premiera mondiala la Salonul Auto de la Detroit (NAIAS, 19-27 ianuarie 2008).
Scorpion, distribuitorul Volkswagen pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila preconizeaza ca va lansa acest superb model in luna august 2008.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro