Sponsorizeaza de Sarbatori o masa calda pentru copiii

Din 2007, Asociația Umanitară Speranță pentru România organizează o masă caldă pentru copiii străzii din București. În fiecare an, în atenția noastră sunt 120 de copii ai străzii din zona Gării de Nord, Dristor și Grozăvești.

Pe cei mai mulți dintre copiii străzii din aceste zone îi cunoaștem deja, iar unii chiar ne sunt prieteni. Nevoile acestor copii ai străzii sunt mari și complexe. Din păcate însă, noi nu le putem oferi mai mult decât o masă caldă în diferite perioade ale anului dar mai ales cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vă mulțumim dvs., sponsorii și donatorii noștri, că din 2007 ne-ați oferit resursele să putem oferi acestor copii ai străzii câte o masă caldă, de câteva ori pe an.

Vrem să fim din nou alături de ei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vrem, din nou, ca ei să vadă că există persoane cărora le pasă de ei, nu doar pentru a le oferi o masă caldă, ci și pentru a sta de vorbă cu ei, pentru a-i consilia și a le fi prieteni.

Vă invităm să fiți din nou alături de noi în acțiunea pe care o vom organiza de Sărbători. Avem nevoie de susținerea dvs. financiară pentru a putea pregăti o masă caldă acestor copii ai străzii din Bucuresti.

Ca în fiecare an, avem in atentia noastra 120 de copii ai străzii.

Pentru fiecare copil va fi nevoie de 20 lei. În această sumă este cuprins și un pachet cu alimente, pe lângă masa caldă pe care o vom oferi. În total va fi nevoie de 2.400 de lei.

MODALITÄ‚ÈšI DE DONAÈšIE

1. Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Donează prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranță pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

ÃŽN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

ÃŽN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

CONTACT:

Email: infosperanta@gmail.com sau contact@sperantapentruromania.ro
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website: http://www.sperantapentruromania.ro

» Preluat de pe LivePr.roSponsorizeaza de Sarbatori o masa calda pentru copiii