Splendid Media achizitioneaza sistemul de management al campaniilor – Accipiter

Soluţia de management al campaniilor oferită de Splendid Media Interactive are ca rezultat eficientizarea comunicării online, prin tehnici avansate de targetare, optimizare şi raportare.

Graţie parteneriatului încheiat recent cu Accipiter, lider in domeniul aplicaţiilor de gestionare a reclamelor online, Splendid Media Interactive oferă pieţei de publicitate online din România soluţii tehnologice de ultimă oră, cu efecte maxime în planul eficientizării campaniilor de publicitate online.
Sistemele de gestionare a campaniilor online oferă în prezent mult mai mult decât servirea reclamei. Soluţia de management al campaniilor oferită de Splendid Media Interactive permite clienţilor de publicitate şi deţinătorilor de site-uri să-şi maximizeze veniturile, prin targetare, optimizare, şi o mai eficientă gestionare a campaniilor, cât şi prin folosirea noilor formate, precum Rich Media si Video, obţinându-se astfel un maximum de potenţial de la impresiile servite.
Targetarea campaniilor, asistată de aplicaţia Accipiter, se poate realiza nu numai în funcţie de zonele geografice sau de intervalul orar, ci şi in funcţie de comportamentul consumatorului sau pe grupuri de control, sporind astfel eficienţa oricărei comunicări.
De asemenea, sistemul are capacitatea de a ilustra reacţiile si impactul asupra audienţei, de a genera rapoarte complexe, intr-un singur pas şi în timp real şi de a identifica, prin date perfect cuantificabile, site-urile, zonele sau canalele de comunicare cu cele mai bune performanţe.
“Calculul cât mai exact al indicatorului ROI (return on investment), posibilităţile de servire cu prioritate, în mod automat, a reclamelor în zonele în care acestea au rezultate bune, sau stoparea acestora acolo unde acestea sunt ineficiente, gestionarea facilă a oricărui format de reclamă, obţinerea de rezultate mai bune în timp mai scurt, reprezintă avantaje pentru orice advertiser.
Splendid Media Interactive le poate oferi acum pe toate, graţie utilizării uneia dintre cele mai inteligente aplicaţii de gestionare a campaniilor online din lume.” spune Eveline Fabritius, Director General Splendid Media Interactive.