Spectacol Fun Science la City Mall, Duminica

Duminica, 20 Nov., ora 11.00, Fun Science, da intalnire tuturor copiilor la spectacolul “Naufragiatul”.
Copiii se vor reintalni cu ” Profesorul Trasnit”, impreuna cu care vor efectua incredibile experimente stiintifice.

Reactiile chimice
Electricitatea statica,
Presiunea gazelor,
Lansarea rachetelor,
Legea a II a a lui Newton,
vor fi doar cateva dintre experimentele pe care copiii le vor efectua calatorind la granita intre magie si stiinta, alaturi de “Profesorul Trasnit” si asistentul sau, indianul Guri Guri.

Fun Science este o franciza europeana, lider in divertismentul educativ pentru copiii de 4-14 ani.
Dupa 12 ani de la infiintare si sute de francizati in intreaga lume, Fun Science este prezenta si in Romania prin Fun Science System.
Specializata in crearea de evenimente cu continut stiintific, Fun Science organizeaza ateliere si spectacole distractiv-educative in scoli, gradinite, asezaminte speciale, centre comerciale, festivaluri, campanii de educatie sociala si publicitare, petreceri private si corporative, etc.
Programele sale, atingand toate domeniile stiintei, sunt grupate pe domenii largi de interes: protectia mediului, igiena, diminuarea riscurilor de accidente casnice, protectia animalelor, reciclarea si selectarea deseurilor, prevenire dependentei de tutun, alcool si droguri, fizica, chimie, matematica, astronomie, noi tehnologii, etc.

Utilizand metode novatoare de prezentare, combinate cu tehnici dramatice si mult umor, workshop-urile Fun Science isi propun sa creeze distractie si, in acelasi timp, sa puna in contact copiii, prin intermediul experimentelor, cu efectele diferitelor fenomene din lumea ce-i inconjoara.