Spectacol de zile mari la Aeropower Indoor Challenge 2009

"Aeropower Indoor Challenge", reuniune aeromodelistica organizata de aeroclubul bucurestean Aeropower, a ajuns la cea de-a treia editie. Aceasta a avut loc in cadrul complexului sportiv "Concordia" din comuna ilfoveana Chiajna si a reunit aproximativ 15 concurenti si cateva sute de spectatori.

In fata unor tribune pline, pe 15 februarie 2009 concurentii celor doua categorii - Master si Sport - s-au intrecut in elemente de inalta acrobatie aeriana de-a lungul a trei manse pentru fiecare categorie, plus o mansa de freestyle pentru concurentii categoriei Master. Jurizarea a fost una riguroasa, realizata de arbitri acreditati FAI (Federation Aeroanutique Internationale). Criteriile de departajare bine determinate au fost riguros urmate, astfel ca lupta a fost stransa in cadrul ambelor categorii. In cadrul mansei de freestyle "maestrii" si-au dat frau liber imaginatiei acrobatice, oferind cateva evolutii de exceptie. Acestea au culminat cu evolutia castigatorului categoriei Master si practic al intrecerii, Lucian "Red Sky" Enache, care a delectat auditoriul cu o evolutie orchestrata pe un variat fundal muzical, practic o noutate in aeromodelismul romanesc. Intr-o veritabila gala a laureatilor, Lucian a cucerit auditoriul cu o "aterizare" pe unul dintre peretii salii si o vanatoare plina de succes a unui balon cu heliu ajuns pe plafon. La categoria Sport castigator a fost desemnat Romulus Mare.

Atmosfera calda si entuziasta, specifica reuniunilor RC de pretutindeni, a fost generata in egala masura de evolutia concurentilor si de reactia publicului spectator venit sa-i incurajeze. Concursul a dovedit o neta evolutie a participantilor fata de editia precedenta, dovada stand existenta a doua categorii de intrecere in 2009 si a demonstrat un real interes pentru segmentul de zbor in sala al aeromodelismului in radiocomanda (RC).

Pe aceasta cale organizatorii doresc sa le multumeasca tuturor celor care au contribuit la succesul acestui eveniment: primarul comunei Chiajna, directorul complexului sportiv "Concordia" si intregului personal al acestuia, participantilor si, mai ales, spectatorilor pe care spera ca au reusit sa-i incante evolutiile concurentilor.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro