Special - Paștele în Bucureștiul interbelic se sărbătorea cu berbecuț după rețetă franțuzească

aprilie 16, 2023

În alte vremuri, mai exact în perioada interbelică, bucătăria de inspirație franceză era printre cele mai apreciate. Nu făcea excepție nici sărbătoarea Paștelui, când bucătarii se întreceau în rețete care să impresioneze invitații.

La curtea regilor de exemplu, fastul, bunul-gust erau parte dintr-un adevărat ceremonial gastronomic.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro