Special Doors va pune la dispozitie parchet laminat de calitate, pe langa gama de usi de interior

Atunci cand faceti schimbari in locuinta, unele aspectele sunt implicite. Daca usile de interior sunt schimbate, atunci si parchetul ar fi bine sa fie schimbat de asemenea. Cromatica celor doua elemente este responsabila cu crearea unui design deosebit si unitar in incaperea cu pricina.

Special Doors pune la dispozitie o gama variata de usi de interior si exterior, cele metalice, precum si parchet laminat 8 mm sau de 12 mm grosime.

Nuante dintre cele mai diverse si preturi atractive

Special Doors este deja un brand cunoscut si pentru calitatea produselor, pentru stocul imediat disponibil si nu in cele din urma pentru preturile atractive. Acestea mentin un raport optim calitate-pret.

Pot fi alese usile in design clasic sau cele moderne si atipice, cum sunt cele din sticla printata. Sunt o aparitie unica si totodata o demonstratie a faptului ca usile sunt si practice, dar au si un rol estetic. Contributia acestora la imaginea per ansamblu a unei incaperi este de necontestat. Ce nu trebuie subestimat de asemenea se refera la combinatia intre nuanta usilor si cea a pardoselii.

Parchetul laminat cu a sa textura si aspect lucios redau unei incaperi o eleganta aparte. Cu atat mai mult, cu cat cele doua tonuri sunt pe aceeasi lungime de unda. In stocul disponibil la acest furnizor - vezi pe site-ul Special Doors - sunt usor de gasit si de mixat usile, tocurile de usa cu tipurile de parchet.

In timp ce varianta de 8 mm este recomandata pentru zonele in care nu aveti trafic intens, parchetul de 12 mm are avantajul de a fi mai gros si implicit mai rezistent. Acesta poate fi o solutie mai ales in acele incaperi in care pardoseala se mentine rece. Oricare ar fi alegerea, catalogul de la Special Doors include tonuri diverse. Clientii au parte nu doar de stoc imediat disponibil, ci si de montaj asigurat, oriunde in tara.

Amenajari cu stil, cu Special Doors

Usile si parchetul nu sunt doar necesare in planul casei, ci si o amenajare de bun gust care reda unei incaperi un stil unic. Cei interesati pot conta pe Special Doors in acest task, loc de unde isi pot asigura alegerea unor produse de calitate, la preturi excelente. Acestea sunt realizate de producatori de renume din afara tarii.

Detalii in pagina oficiala.

Contact:

[email protected]

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Special Doors va pune la dispozitie parchet laminat de calitate, pe langa gama de usi de interior

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro