Spam-ul la ordinea zilei!

In atentia redactiei Atitudinea.

Stimata redactie Atitudinea,
De aproximativ 3 saptamanii in fiecare zi primesc e-mailuri de tip spam cu continut XXX fara a ma inscrie la un astfel de newsletter!

Am incercat sa dau replay la adresa respectiva dar nu am primit nici un raspuns.

In fiecare zi primesc spam! de pe alta adresa de email cu recomandarea catre o alta adresa web.

Spre exemplu astazi am primit urmatorul mesaj „ivona-sexy. Sex anal
Imi place nespus de mult sexul anal. Cauta-ma la http://ivona-sexy.50webs.com sa facem una mica.

http://ivona 50webs.com”

Toate adresele web recomandate au ceva in comun , se gasesc bannere catre alte site-uri care au fost trimise in e-mailuri de tip spam.

In incercarea de a pune capat acestei campanii jegoase de spam! (sau macar sa incerc sa ii zic omului sa ma lase in pace! treaba lui ce face cu restul care accepta mesajele!) am facut o investigatie si am aflat ca spam-ul probabil pleaca de la posesorul domenilor www.norbertnet.ro si www.net10.ro, detiunte de un anume Tanasescu Marius din Craiova (cristirambo@yahoo.com).

Am trimis un email catre acest personaj care ar putea fi sursa acestor reziduri infecte numite spam dar nu am primit nici un raspuns! si eu tot primesc SPAM!

Va multumesc si va rog sa publicati mesajul meu, atasez o imagine cu unul din e-mail-urile primite.

Ing. Cristian P.

PS. Am cautat putin in motoarele de cautare si am descoperit ca mai sunt multe persoane care primesc acest tip de spam spre exemplu : http://forum.softpedia.com/index.php?s=209d3486f756267f5820ef455fee6cbc&showtopic=56840&pid=632827&st=0&#entry632827

(raspunderea pentru continutul acestui material apartine autorului)