Sorgeti îți prezintă ghidul pentru a alege cea mai bună baterie auto

La un moment dat, chiar și cele mai bune baterii auto ies din uz. Până la urmă, este firesc și inevitabil. Și ați putea să mergeți la un magazin de piese auto și să cumpărați primul acumulator auto de pe raft, dar această abordare s-ar putea să nu fie cea mai bună pentru mașina dumneavoastră. Dar, cu ajutorul experților de la Sorgeti, veți putea deveni un expert în cumpărarea bateriilor auto potrivite nevoilor mașinii dumneavoastră. Vă invităm să citiți în continuare principalele criterii pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a cumpăra cel mai bun acumulator!

Înainte de toate, trebuie să menționăm că Sorgeti sunt unul dintre principalii furnizorii de baterii auto-moto, staționare și de tracțiune din România. Aceștia au o vechime de peste 15 ani pe piața de acumulatori din România, oferind produse de la mărci precum Bosch, Fulmen, Varta și Zap, dar și marca proprie Sorgeti.

Primul pas spre alegerea bateriei auto – dimensiunea potrivită mașinii dumneavoastră

Cu siguranță doriți o baterie pe care să vă puteți baza și care să funcționeze bine pentru mașina dumneavoastră, dar trebuie să știți că bateriile auto sunt un produs pe mai multe dimensiuni. Cu alte cuvinte, trebuie să acordați atenție sporită acestui aspect atunci când doriți să faceți o astfel de achiziție.

Pentru a funcționa perfect pe mașina dumneavoastră, bateria trebuie să aibă tensiunea, dimensiunea și modul în care sunt plasate terminalele în conformitate cu necesitățile autoturismului. Aspecte precum clasa vehiculului sau vechime acestuia pot influența acest aspect.

Ca să fiți sigur că luați decizia corectă, cel mai bine este să consultați cartea tehnică a mașinii sau să cereți ajutorul unui expert. De exemplu, echipa Sorgeti va fi mai mult decât dornică să vă ofere informațiile de care aveți nevoie, fiind disponibili atât online cât și prin telefon.

Comparați calitatea bateriei auto, brandul și vârsta

Pentru a funcționa la parametri optimi, bateria auto trebuie să fie bine fabricată și nou-nouță. Cel mai sigur este să cumpărați produse de cea mai bună calitate, verificând reputația și ratingul brandului de la care vreți să achiziționați. În acest sens, Sorgeti comercializează doar baterii auto de la mărci cu o reputație foarte bună în piață, care oferă garanția calității prin însăși numele lor, după ce și-au dovedit rezultatele de-a lungul timpului.

Un alt lucru foarte important este achiziționarea doar a bateriilor auto noi. Acumulatorii auto își pierd puterea de-a lungul timpului. Cu alte cuvinte, nu este o idee bună să dați o fugă pe OLX și să căutați acolo un acumulator. Bateriile mai vechi de 6 luni nu sunt cu siguranță o investiție bună și riscați să cumpărați un astfel de produs pentru mașina dumneavoastră mai des decât e cazul. Tocmai de aceea, nu vă recomandăm să optați pentru soluții second-hand. S-ar putea să fie ieftin pe moment, dar mai costisitor și poate chiar dăunător pentru mașina dumneavoastră pe termen lung!

Achiziționați cea mai bună durată de viață a bateriei

Bateriile auto permit mașinii să ruleze o perioadă mai lungă de timp prin reîncărcare constantă. Cu toate acestea, unele îndeplinesc mai bine această funcție, altele...mai puțin bine. Cele din urmă scad în putere cu fiecare reîncărcare, până când devin doar un obiect inutil sub capota mașinii dumneavoastră.

Tocmai de aceea trebuie să urmăriți aspecte precum capacitatea de rezervă a bateriei (câtă energie poate stoca pentru a fi utilizată fără a fi reîncărcată) și puterea pe care o dezvoltă la temperaturi scăzute (știm cu toții ce ierni am avut în ultima vreme). Chiar și garanția este un bun indicator al calității bateriilor auto!

Sorgeti – partenerul tău în alegerea celor mai bune soluții pentru baterii auto

Așa cum spuneam și mai sus, Sorgeti este un producător și comerciant de baterii auto de înaltă calitate. Aceștia oferă o gamă variată de baterii, atât auto, cât și pentru alte arii de utilizare. Un mare atu sunt serviciile „all inclusive” gratuite – livrare, montare și verificare a sistemului de încărcare. Te invităm să le descoperi oferta!

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro