Sony Ericsson lanseaza 8 modele noi

Sony Ericsson scoate pe piata opt modele noi de telefoane mobile conform website-ului zdnet.com.

Sony Ericsson, al patrulea producator de telefoane mobile din lume, si-a largit oferta de telefoane cu costuri mici, alaturandu-se celorlalti producatori mondiali in incercarea de a castiga piata.

Avand baza in Londra, colaborarea intre electronicele japoneze create de Sony si echipamentul suedez de telecomunicatii oferit de Ericsson, a adus pe piata opt modele de telefoane mobile dintre care patru sunt la preturi scazute iar patru sunt cu preturi ridicate.

Cele patru telefoane mobile cu pret scazut au ecrane color iar doua au camera digitala integrata. Modelele vor fi disponibile pe piata in a al doilea semestru al acestui an.

In timp ce Sony Ericsson se concentreaza in special pe segmentul de piata care ofera telefoane mobile mai scumpe, rivalii sai Nokia, Motorola si Samsung se lupta in a castiga piata cu preturile mici pe care le ofera, facand tot posibilul pentru a scadea pretul mediu pentru un telefon.

In cazul companiilor Motorola si Samsung aceasta a dus insa la scaderea profitului obtinut in final.

Folosind o strategie proprie, Sony Ericsson este dupa Nokia a doua companie pe piata de telefoane mobile in ce priveste profitul obtinut dar isi doreste de asemenea sa ajunga a treia companie in ce priveste numarul de telefoane mobile vandute.