Sondaj de opinie ad-hoc: Locul Romaniei in UE

septembrie 14, 2010

1. impasul generat de esecul integrarii comunitatilor rome provenite din Romania si Bulgaria in UE;

2. dificultatile prezente si provocarile create de pregatirea aderarii la Acordul SCHENGEN din luna martie 2011;

3. rezultatele controversate privitoare la eficienta, corectitudinea si transparenta gestionarii Fondurilor UE de catre Romania.

Rezultatele urmeaza sa fie puse la dispozitia raportorilor si participantilor la Masa Rotunda respectiva, precum si opiniei publice. Remarcile principale, observatiile, concluziile specifice si recomandarile formulate la finele lucrarilor evenimentului vor sta la baza unui DOCUMENT de POZITIE pe care un Task-Force special vizeaza sa il supuna atentiei viitorului Consiliu European din luna decembrie anul curent. Toate propunerile de interventie din partea expertilor care se considera motivati sa participe la Consultarea Publica prealabila si, ulterior, la lucrarile Mesei Rotunde sunt binevenite, in conditiile pastrarii anumitor limite de spatiu si durata fixate de comitetul organizatoric.

Evenimentul se desfasoara cu amabilul sprijin al Camerei Deputatilor, iar Partener Oficial al evenimentului este Societatea de Avocati NNDKP Romania, membra SEE Legal - nndkp.ro. Parteneri media: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support - "EU-RO Clearing Funds".

Pentru mai multe informatii si inscrieri, cei interesati pot consulta pagina de internet HouseofEurope.ro si pot transmite materialele lor la adresa: [email protected]. ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Sondaj de opinie ad-hoc: Locul Romaniei in UE

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro