Soluții performante pentru domeniul construcțiilor

octombrie 7, 2022

Antreprenorii din industria construcțiilor cunosc importanța de a avea echipamentele de construcții potrivite pentru a-și conduce afacerea în mod eficient. Care sunt utilajele de construcții specifice pentru fiecare diferă foarte mult de la o companie la alta. Dar orice antreprenor în construcții va fi de acord că pur și simplu nu există nicio modalitate de a face o treabă bună decât cu echipamentele potrivite.

Având atâta concurență în industrie, nu este o idee bună să optați pentru utilaje inferioare sau pur și simplu să nu aveți toate echipamentele de care aveți nevoie. Acest lucru poate avantaja concurența să obțină contractele pe care le urmăriți și să nu reușiți astfel să atingeți obiectivele propuse.

Dacă nu sunteți sigur de ce tip de echipament de construcții ați putea avea nevoie, citiți mai departe pentru a afla despre unele dintre cele mai căutate utilaje de construcții pe care orice companie de construcții trebuie să le aibă în vedere pentru performanță și fiabilitate. În funcție de tipul de afacere, echipamentele și utilajele pot varia foarte mult. De asemenea, unele dintre aceste mașini de construcții pot fi destul de costisitoare, necesitând astfel finanțare externă. Dar multe altele sunt mai ușor de finanțat cu bugetul de care dispuneți deja.

Utilaje terasiere. Case Construction oferă o gamă completă de încărcătoare, excavatoare pe roți sau șenile, buldozere, încărcătoare telescopice, mini-încărcătoare sau buldo-excavatoare, livrând de asemenea orice tip de accesoriu necesar unor activități cu un grad mare de specializare. Spre exemplu, Titan Machinery are stocuri proprii, ceea ce reprezintă un mare avantaj, pentru că beneficiați de un termen de livrare foarte bun, iar dacă produsul nu se află pe stoc se poate aduce în 24 de ore din depozitele din Europa. În plus Titan Machinery oferă posibilitatea de finanțare pentru gama de utilaje, dar şi pentru activitățile de service cum ar fi: constatarea, piesele de schimb de origine, intervențiile service şi stocarea utilajelor pe timp de iarnă. Mai mult decât atât, toate punctele de lucru din România sunt dotate cu ateliere mobile, cu aparatură de service certificată Case Construction, acestea fiind disponibile permanent pentru intervențiile de urgență.

Utilaje pentru concasare și sortare. unul dintre cei mai mari producători de utilaje din lume, Terex Corporation, partener Titan Machinery, a adus pe piața din România trei tipuri de mașini, marca EvoQuip: concasoare cu fălci și cu impact, stații de sortare și benzi transportoare. Scopul este acela de a acoperi un segment de piață deosebit de important la nivel național: recuperarea și refolosirea materialelor obținute în urma demolărilor, dar și procesarea mineralelor din cariere.

Dumpere pe roți, dumpere pe șenile, autobasculante cu concept dual-view. Autobasculantele și basculantele Dual View de la Wacker Neuson se descurcă cu orice sarcină chiar și pe cel mai dificil teren. Articulația pendulară asigură capabilitate off-road foarte bună și tracțiune excelentă pe orice suprafață de pământ.

O altă categorie de utilaje pentru construcții o reprezintă cea a utilajelor electrice: mini-încărcătoare, încărcătoare compacte, mini-excavatoare și dumpere. Pe multe șantiere, este recomadat să folosiți mașini și echipamente electrice de construcții. De exemplu, dacă lucrați într-un mediu urban, Wacker Neuson face trecerea la mașinile electrice: gama de produse cu emisii zero variază. În acest fel lucrările construcții pe șantiere, fără emisii, fără a sacrifica performanța, devin posibile! Toate utilajele Wacker Neuson cu emisii zero vă permit să lucrați în locuri sensibile la zgomot, de exemplu, lângă centre de îngrijire, în zone rezidențiale sau în timpul lucrărilor de noapte. Mașinile electrice de construcții din seria cu emisii zero protejează operatorii și zonele din jurul șantierelor, ceea ce înseamnă că multe sarcini pot fi efectuate fără probleme, chiar și în medii slab ventilate.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro