Soluții pentru combaterea risipei alimentare

decembrie 14, 2023

Brânza cu spirulină, brânza maturată în tescovină de struguri sau iaurtul cu coajă de morcov negru sunt câteva dintre produsele inovative la care au lucrat studenții de la Universitatea Științele Vieții din Iași.

Nu doar că au gust aparte, textură diferită, dar conțin și ingrediente pe care, în mod normal, le aruncăm. În plus, au reușit să crească valoarea nutritivă și termenul de valabilitate cu două, trei zile.

Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/

Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA

Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n

https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania

@euronews.romania

Sursa: Youtube / Euronews Romania

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro