Solutii dedicate serviciilor logistice din Portul Constanta

Logistica este un domeniu care a cunoscut o evolutie foarte puternica in ultimii ani, un domeniu care sustine comertul si dezvoltarea acestuia, cat si a importurilor si exporturilor de orice fel. Portul Constanta este de asemenea un punct important pe teritoriul Romaniei, unde se manipuleaza nave cu marfuri generale si containere din toate continentele lumii. Socep este un operator portuar de incredere, ce se afla in aceasta industrie inca din anul 1991 si continuam sa oferim avantaje competitive clientilor nostri si un mediu de lucru prielnic pentru toti angajatii.

De ce sa alegi Socep? Avem solutii pentru tot! Suntem premiati ani la rand pentru “Cel mai bun operator portuar” de  Administratia Portului Constanta si de peste 30 de ani, singurul operator portuar listat la Bursa de Valori Bucuresti, iar acest lucru dovedeste viabilitatea unei companii puternice si traditionale cu pozitie strategica in porturile Constanta si Agigea. Dorinta noastra este ca in 5 ani sa devenim cel mai profitabil operator portuar din Constanta si sa oferim din  ce in ce mai multe beneficii clientilor nostri. Detinem 2 terminale pentru a opera atat marfuri generale cat si containere, pentru incarcare/ descarcare nave Port Constanta.

Oferim acces la 5 linii CFR pentru terminalul containere, cat si 7 linii CFR pentru terminalul de marfuri generale. Oferim servicii de logistica Port Constanta pe suprafata a 8 dane de operare, depozite acoperite de 70.000 mp si 150.000 mp pentru terminalul de containere. Urmareste activitatea noastra pe site-ul de prezentare!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Solutii dedicate serviciilor logistice din Portul Constanta