Solutii bugetare si planificare financiara

mai 25, 2005

Saptamana trecuta CREATIVE BUSINESS PARTNERS a semnat parteneriatul cu LongView Solutions, parteneriat prin care compania va adauga ofertei sale de software de afaceri specializat importante capabilitati de management financiar. Astfel, pe langa capabilitatile avansate de raportare si analiza ale BusinessObjects, CBP va oferi si capabilitati complexe de consolidare, bugetare si planificare bazate pe o unica sursa de informatie financiara. Khalix, produsul software dezvoltat de Longview Solutions, poate rula atat pe baze de date Microsoft cat si Oracle si furnizeaza o platforma unica si scalabila pentru un management financiar performant si transparent.

Ca rezultat a catorva luni de discutii, CREATIVE BUSINESS PARTNERS a semnat saptamana aceasta un parteneriat cu compania canadiana LongView Solutions, parteneriat ce va permite comercializarea Khalix in Romania.

LongView Khalix este una dintre cele mai avansate solutii software de management financiar utilizata de companii respectate la nivel international pentru a administra eficient performanta de afaceri in conditii de transparenta si integritate financiara.

LongView Solutions s-a concentrat inca de la inceput pe furnizarea de capabilitati complexe pentru departamentele financiare ale companiilor din orice sector incluzand energie, servicii financiare, sanatate, educatie, aparare, manufacturing, farmaceutic, retail si utilitati.

Printre clientii internationali ai LongView Solutions se numara Boeing, AOL Time Warner, Cisco Systems, Marks & Spencer, National Bank of Canada etc.

„Solutiile oferite de LongView sunt o alta aditie fireasca la portofoliul CBP din mai multe motive. Printre acestea se numara:
- capabilitatile proiective introduse de acestea, respectiv posibilitatea utilizatorilor de a face simulari, proiectii si prognoze pe baza informatiei curente,
- Integrarea deosebita cu BusinessObjects
- Posibilitatea de a rula atat pe baze de date Microsoft SQL cat si Oracle” a mentionat Paul Costea, director general al CREATIVE BUSINESS PARTNERS.

In domeniul business intelligence s-a facut o diferentiere foarte clara intre:
- sistemele de raportare si analiza, ce permit utilizatorilor sa vizualizeze si sa adopte decizii in functie de informatia generata de operatiunile deja incheiate, si
- sistemele de consolidare, bugetare si planificare ce ofera posibilitatea de a face simulari, proiectii si prognoze pentru viitor.
Prima categorie de solutii este deseori asociata cu conducerea unui autoturism privind numai in oglinda retrovizoare in timp ce a doua categorie ofera posibilitatea de a privi in viitor.

„Prin parteneriatul cu LongView Solutions vom oferi clientilor nostri posibilitatea de a analiza in amanunt atat propriile afaceri si activitati precum si mediul in care evolueaza, pentru a putea astfel actiona mult mai eficient si rapid la schimbarile de pe piata. Cu alte cuvinte clientii nostri vor putea sa-si gestioneze afacerile in conditiile unei vizibilitati de 360 de grade.” a mai adaugat Paul Costea.

Parteneriatul cu Longview Solutions este al doilea parteneriat semnat de CREATIVE BUSINESS PARTNERS in mai putin de o luna. La inceputul lunii mai compania a mai semnat un parteneriat cu firma israeliana ActiveBase Ltd. iar in prezent se afla in curs de negociere un parteneriat cu o firma britanica specializata in solutii de management al recuperarii creantelor de la debitori destinate clientilor din domeniul bancar, telecom si utilitati. (Creative Business Partners)

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro