Solistul trupei Kiss contesta introducerea artistilor din Hip-Hop in Rock and Roll Hall of Fame

martie 18, 2014

Intr-un interviu acordat Radio.com solistul si in acelasi timp chitaristul trupei Kiss, Gene Simmons, a contestat  introducerea unor artisti din lumea hip-hop-ului precum Grandmaster Flash sau Run-DMC in  Rock and Roll Hall of Fame.

''Daca nu canti la chitara si nu-ti scrii propriile piese, n-ai ce cauta acolo. N-am nici o problema cu Rock and Roll Hall of Fame. In trecut s-a luat decizia de a baga artisti disco deci s-a diluat totul de mult. Totul merge pe politica. Un grup mic de oameni decide cine intra si cine nu, iar masele se scarpina pe cap. Il bagi pe Grandmaster Flash in Hall of Fame? Run-DMC in Rock and Roll Hall of fame? Ma omoara cu zile. Asta nu inseamna ca nu sunt artisti buni, dar oricum ar fi nu canta la chitara. Fac sampling si vorbesc. Nici macar nu canta.'', a declarat Gene pentru Radio.com

In 2007  Grandmaster and The Furious Five au fost introdusi in Rock and Roll Hall of Fame fiind prima trupa de hip hop care sa obtina aceasta onoare. In 2009 au urmat Run-DMC iar in 2012 Beastie Boys.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro