Soferul fara maini

aprilie 4, 2008

Politistii chinezi au oprit o camioneta care era supraincarcata si au descoperit cu surprindere ca soferul nu avea maini.
Zhang conducea masina doar cu incheieturile si bineinteles ca nu avea permis de conducere. Chinezul a spus ca nu are permis deoarece nicio scoala de soferi nu-l primeste la cursuri, dar are foarte bune abilitati de manevrare a autovehiculelor.
Zhang si-a pierdut mainile la varsta de 12 ani in urma unui accident cu petarde. Acest handicap nu l-a oprit sa-si faca studiile si sa obtina o diploma universitara. Dupa absolvirea facultatii nu a reusit sa-si gaseasca nimic de lucru din cauza handicapului sau, asa ca si-a deschis propria afacere. El le-a spus politistilor ca are angajat un sofer dar din cand acesta lipseste si trebuie sa-i tina locul.
Zhang i-a rugat pe politisti sa-l ierte si le-a promis ca nu va mai conduce. El risca o amenda de 115 lire si 15 zile de inchisoare. Increzatori ca domnuul Zhang isi va respecta promisiunea, politistii l-au amendat doar cu 15 lire.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro