Soferii romani apreciaza utilitatea aplicatiilor de mobil

iunie 26, 2012

Soferii romani utilizeaza tot mai mult noua tehnologie a telefoanelor inteligente si facilitatile oferite de acestea, alegand sa utilizeze aplicatii de mobil utile, conform statisticilor Apple Store si Google Play.

Exista un trend al aplicatiilor de mobil care vin in sprijinul soferilor romani. Google a lansat de curand in Romania facilitatea Traffic din Google Maps, utilizatorii de smartphone-uri putand verifica astfel starea traficului in timp real. O aplicatie foarte utila, apreciata si prezenta in topuri este cea dezvoltata de Auto.ro, fiind prima aplicatie din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla.

La scurt timp de la lansare, aplicatia dezvoltata de Auto.ro se afla pe primele locuri in topul preferintelor romanilor privind aplicatiile gratuite atat pentru iOS, inregistrand in Apple Store peste 35.000 download-uri si 500 review-uri, cat si pentru versiunea Android unde in cele doua saptamani de la lansare s-au inregistrat in Google Play peste 17.000 download-uri si 150 review-uri, majoritatea fiind pozitive.

Noua tehnologie vine in intampinarea nevoilor oricarui sofer, facilitand accesul la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in Romania: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari, constatari accidente, promotii la diverse servicii auto si alte puncte de interes.

Aplicatia dezvoltata pentru versiunile Android si iOS detine o baza de date de peste 15.000 adrese, este gratuita, fiind singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet. In plus, soferii romani au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes si pot apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care au nevoie.

Numarul de descarcari, comentarii, review-uri pozitive si gradul de utilizare confirma faptul ca aplicatia Auto.ro este utila si foarte apreciata in randul soferilor romani, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit:
Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro
Versiunea pentru iPhone: http://itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro