Soferii de Audi sunt cei mai sexy de pe sosele

Masinile germane sunt un plus pentru barbatii care vor sa devina fatali, acei macho incarcati cu testosteron, car fac femeile sa lesine doar cand ii zaresc. A fost demonstrat printr-un studiu ca barbatii care se afla la volanul unei astfel de masini sunt cei care starnesc pasiuni fierbinti in randul femeilor pe care le intalnesc in trafic.

Conform studiului, cei mai sexy barbati sunt considerati cei care conduc un Audi, urmati de soferii de BMW, Mercedes si Porsche.

In ceea ce priveste femeile, ele devin atragatoare pentru barbatii din trafic atunci cand se afla la volanul unui Mini. Audi si BMW vin doar sa completeze podiumul feminin al celor mai atragatoare masini.

Ce faci daca vrei sa seduci pe cineva si nu iti permiti o masina germana? Nu dispera! Chiar daca te fac sexy, nu reusesc sa faca fata unei partide pasionale de sex pe bancheta din spate. Porsche nici macar nu intrat in aceasta sectiune a clasamentului, sectiune dominata de Ford. Cei intervievati la capitolul “cea mai buna masina pentru sex pasional” vorbeau in cunostinta de cauza: 50% dintre barbati si 37% dintre femei spun ca au intretinut relatii sexuale pe bancheta din spate a masinii.

Studiul a fost realizat de publicatia Confused.com, pe un esantion de 1.000 de subiecti.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro