Sofer calcat de propria masina, din cauza ca a uitat sa opreasca motorul

octombrie 28, 2014

Accidentul bizar a avut loc in Colorado, SUA, in timp ce soferul mergea in marsarier pe o strada privata. Barbatul a inceput sa fumeze si, din neatentie, si-a apropiat prea mult tigara de jacheta. Inainte sa-si dea seama de pericol, jacheta a luat foc, iar barbatul, speriat, a sarit din autovehicul pentru a incerca sa stinga flacarile.

Din nefericire, a uitat sa traga frana de mana si masina a continuat sa se deplaseze. In acel moment s-a intamplat nenorocirea: intr-o fractiune de secunda, barbatul, aflat in raza de deplasare a masinii, a fost acrosat si calcat de rotile autovehiculului.

Masina a trecut chiar peste capul victimei, aceasta fiind transportata ulterior la spital cu leziuni craniene grave. Desi ranile suferite au fost destul de serioase, se pare ca barbatul va scapa cu viata.

Este inca un incident care demonstreaza cat de periculoasa poate fi distragerea atentiei in timpul condusului. Purtatorul de cuvant al politiei din Colorado a subliniat faptul ca orice activitate de acest gen – inclusiv mancatul, folosirea telefoanelor mobile, cititul, fumatul, ascultarea de muzica la volum maxim – poate avea in orice moment consecinte neplacute, atat pentru persoana aflata la volan, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro