Un magazin din New York a socat publicul duminica deoarece a oferit spre degustare branza facuta din lapte matern.
Magazinul Lady Cheese Shop este proiectul lui Miriam Simun, absolventa a Universitatii din New York care spera sa ridice un semn de intrebare asupra modului in care este produsa branza.
Miriam Simun a gasit trei femei care alaptau si care au acceptat sa-si ofere laptele pentru a fi transformat in branza. Laptele a fost analizat pentru a nu fi infectat iar apoi a fost pasteurizat.
Trei varietati de branza au fost oferite: West Side Funk, Midtown Smoke, cu un gust cremos si proaspat si Wisconsin Chew, care avea un gust ce reflecta dieta vegetala a femeii care a oferit laptele respectiv.
Jocelyn James, din Manhattan, care lucreaza in acest domeniu a spus ca branza ei favorita este Midtown Smoke : "Este mult mai sanatos decat laptele de vaca, a carui calitate este indoielnica", potrivit Reuters.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro