Sneakers de dama ieftini gasiti pe www kalapod ro

martie 17, 2014

Faptul ca unii creatori de moda sunt excentrici nu mai suprinde pe nimeni.Totusi din cand in cand acestia scot anumite colectii de haine cu elemente care noua ni se pare fie ciudat fie mult prea urate pentru a fi luate in considerare.Insa de si mai multe ori ceea ce la inceput ni s-a parut de neconceput peste putina vreme a ajuns sa fie un trend, un must have.

In aceeiasi categorie putem sa introducem si ''snekears''-ii ,sau tenesii cu platforma. Multa lume i-a pirivit cu ochii neincrezatori sau pur si simplu i-au ignorat inca de la prima vedere. Insa multe doamne si domnisoare au considerat aceasta combinatie intre o platforma ascunsa si aspectul sport al unui tenes, ceva interesant. Daca cauti sneakers dama poti cumpara online de la magazinul de incaltaminte KALAPOD la preturi foarte bune. Altfel nu ar fi ajuns aceast tip de incaltaminte sa fie atat de popular in randul femeilor.

Astazi exista mai multe variante de snekears, cu platforma foarte inalta sau medie, cu platforma ascunsa total sau la vedere, cu siret sau cu fermoar sau chiar cu amandoua si sa nu uitam de varianta cel mai des intalnita si anume cea cu scart.

Iti doresti de ceva vreme o asemenea pereche de incaltari dar din diverse motive tot ai amanat momentul in care sa faci achizitia cu pricina; ba erau preturile prea mari, ba nu gaseasi marimea ta, ba nu gaseai modelul pe care ti-l doreai si tot asa. Chiar daca majoritatea magazinelor au bagat deja noile colectii de primvara,nu trebuie sa te gandesti ca snekearsii au disparut de tot.Intrii pe kalapod si gasesti acolo diverse modele toate la preturi mici.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Sneakers de dama ieftini gasiti pe www kalapod ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro